woensdag 4 september 2013

De Liebster Award

De Liebster Award. Eerlijk .. ik had er nog nóóit van gehoord. Ik blog nog niet zo heel lang, sinds april, maar toch kreeg ik al meerdere keren een berichtje dat ik genomineerd was voor deze Award. De Liebster Award heeft als bedoeling beginnende bloggers aandacht te geven en te motiveren om vooral te blijven bloggen. Nu was ik dit sowieso wel van plan maar het is altijd leuk om een complimentje te krijgen! 


Als eerste wil ik degene bedanken die me hebben genomineerd. O.a. Stephanie van www.fashionismyonlyreligion.blogspot.nl & Abigaël van www.joliebibi.wordpress.com . Super bedankt voor dit enorme compliment! Zoals ik al zei ben ik meerdere keren genomineerd, ik weet niet meer precies door wie allemaal (sorry!), en heb een aantal vragen uitgekozen die ik ga beantwoorden. 

1. Wat is je favoriete seizoen en welk seizoen vind je helemaal niet leuk?
Mijn favoriete seizoen .. hmm een lastige vraag. Ik vind de winter en zomer allebei heel erg fijn. Daar kan ik niet echt uit kiezen. Het seizoen wat ik echt niet leuk vind .. jeetje wat een moeilijke vraag is dit! Als ik moet kiezen welk seizoen ik het minst leuk vind kies ik toch de herfst. Hier heb ik gewoon het minst mee. 
2. Welk product vind je het leukst om te reviewen?
Ik vind het altijd ontzettend leuk om foundation's te reviewen. Kijken wat het met je huid doet vind ik bijzonder en op de een of andere manier ook spannend. Is het de goede textuur, geeft het een plamuurlaag of juist niet? 
3. Wat is je favoriete Starbucks drankje?
Een Tall Non-fat Cappuccino!
4. Twitter, Facebook of Instagram?
Instagram! Vind het super leuk om al die foto's te bekijken en hier inspiratie uit op te doen. 
5. Nu de herfst er aankomt, moeten we natuurlijk weer sjaals dragen, kaarsjes aansteken…. Wat is jouw fall must-have?
Een sjaal! Absoluut, niets is lekkerder dan de deur uitgaan en je heerlijk innestelen in je sjaal. 
6. Als je nog maar één iets mag eten voor de rest van je leven, wat zou het dan zijn?
Kwarktaart! Echt zo stom maar ik ben hier zo verslaafd aan. Ook meteen het slechtste waar je verslaafd aan kan zijn maar ach, ik sport dus dan mag het toch?
7. Uit wiens kleerkast zou je wel eens willen shoppen? Die van Louise Roe, wat een geweldige kledingstijl heeft zij toch. Elke keer als ik weer een outfit zie word ik zo jaloers, al die kleuren en torenhoge pumps die ze draagt. Ja, ik zou me best een keer in haar kledingkast kunnen uitleven. 
8. Heb je liever heel erg koud of heel erg warm? 
Heel erg koud, ik vind het heerlijk om in 5 lagen en onder een deken op de bank te liggen.
9. Wat vind je het leukste aan bloggen? 
Het combineren van mijn allergrootste passie's. Schrijven en dingen die je zelf leuk vind en inspireren delen met andere mensen. 
10. Hoeveel paar schoenen heb je?
20 .. of 21? Nou, valt best mee toch?
11. Gebruik je het meeste lipgloss of lipstick? En waarom?
Lipstick. Ik vind lipsticks persoonlijk wat mooier en intenser qua kleur. Bovendien vind ik de structuur van een lipstick toch iets fijner als van een lipgloss. Vandaar ook mijn blog naam hé, haha!

De bedoeling van de Liebster Award is dat als je zelf genomineerd bent, je 9 andere beginnende bloggers nomineert. Er zijn zo ontzettend veel blogs die ik heel goed en leuk vind, helaas kan ik ze niet allemaal nomineren. Hieronder zie je welke blogs ik genomineerd heb.

http://brittalicious.blogspot.nl/
http://beyoutifool.wordpress.com/
http://heritage-mode.blogspot.nl/
http://www.mysticlipstickblog.com/
http://thegirlsbehindthecamera.wordpress.com/
http://www.lifestylelou.com/
http://fashionismyonlyreligion.blogspot.nl/
http://joliebibi.wordpress.com/
http://www.womanistical.nl/

Deze blogs heb ik uitgekozen omdat ik ze stuk voor stuk bijzonder vind, ieder natuurlijk op hun eigen manier. Voor de Award moet ik ook nog 11 feitjes over mijzelf geven, moeilijk maar ik ga toch mijn best doen!

1. Ik ben gek op bakken! Al sinds ik klein ben, ben ik bezig met koekjes, cakes en taarten bakken. Nu ik op mezelf woon heb ik wat meer bakspulletjes aangeschaft zodat ik lekker kan experimenteren. 
2. Wisten jullie dat ik écht een dierenvriend ben? Op mijn 6e kreeg ik mijn eerste hamster, daarna volgden; parkieten, nog meer hamsters, schildpadden, goudvissen, konijnen en nu ik op mezelf woon ook een poes! Mijn ouders zijn allergisch voor katten en honden haren dus helaas konden we geen kat of hond nemen. 
3. In oktober 2011 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker behaald. (kinderopvang) Helaas is hier geen werk in te vinden en dat vind ik eigenlijk niet zo erg. Bloggen is echt mijn grote liefde en ik ben blij dat ik hier al mijn energie en tijd in kan steken. 
4. Ik ben echt een ontzettende neuroot als het gaat om schoonmaken en opruimen. Ik kan niet tegen teveel rommel en dan móet het ook echt opgeruimd worden.
5. Films of series 100x opnieuw kijken? Geen probleem! Mijn vriend wordt er soms echt gek van dat ik alles meerdere keren opnieuw kan zien, haha. Zijn er meer meiden die hier over mee kunnen praten?
6. Mijn ouders zijn heel erg belangrijk voor me, zo belangrijk dat al woon ik op mezelf ik mijn moeder nog regelmatig (als het niet al elke dag is) sms en langs ga. Ik ben heel klef met mijn moeder, en ik mis haar op sommige momenten heel erg. Toen ik net op mezelf woonde ben ik zelfs een keer per ongeluk naar mijn ouders gefietst uit m'n werk. Ik stond daar echt zo van: 'Huh? Oh nee, hier woon ik niet meer'. Haha, zo erg ben ik nog aan mijn ouders gehecht dus. 
7. Ik kijk nog steeds de allereerste filmpjes van Mascha van Beautygloss.nl die blijven op de een of andere manier het leukste!
8. Sporten, ik heb er zo'n hekel aan. Toch sport ik wel 3 keer in de week maar bah wat vind ik dat vreselijk. Beetje doelloos op een loopband lopen een half uur. Je hebt van die sportscholen waar ze een televisie ingebouwd hebben in de sportapparaten. Dat lijkt me zo chill!
9. Een hele tijd heb ik beeldjes gespaard, als ik ergens op vakantie was nam ik altijd een beeldje mee. 
10. Ik heb dyscalculie, dit betekend dat ik heel erg moeite heb met rekenen en wiskunde. 
11. Qua eten ben ik best wel moeilijk. Ik lust geen stampot, rode kool, asperges, fruit, zalm enz. enz. Erg he?


Voor iedere blogger die ik genomineerd heb, heb ik 11 vragen bedacht waarvan ik het natuurlijk leuk zou vinden als ze die beantwoorden.
Hier komen ze:

1. Hoe kwam je op het idee om te beginnen met bloggen?
2. Waar haal jij je inspiratie vandaan?
3. Wat wil je uiteindelijk bereiken met jou blog?
4. Wat maakt jou blog bijzonder?
5. Wat is jou grote voorbeeld op bloggersgebied?
6. Wat doe je als je niet aan het bloggen bent?
7. Wat is jou favoriete winkel als het om beauty en make-up producten gaat?
8. Waar ga jij het liefst shoppen, in welke stad?
9. Kook je graag? Zo ja, wat kook je dan het liefst?
10. Wat is je favoriete vakantieland?
11. Wat wil je in de toekomst bereiken met je blog?

Ik hoop dat iedereen die ik genomineerd heb mee willen doen! 

Liefs.
6 opmerkingen:

 1. Heel erg bedankt om me te nomineren :) Ik ben al een paar keer genomineerd geweest dus ga ik er geen nieuw artikel over schrijven, sorry! :) Ook proficiat met jouw nominatie :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, zo leuk om te lezen! :-) Proficiat met je nominatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk dat je genomineerd bent! ik vind het een leuk initiatief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk om te lezen! Ik ben nu denk ik geen beginnende blogger meer, dus laat ik deze award aan me voorbij gaan. Wel heel lief dat je me hebt genomineerd ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!