maandag 23 september 2013

Katy Perry's Killer Queen

Als ik aan Katy Perry denk, denk ik aan: stoer, gedurfd, uitdagend en sexy. En dat is precies wat ook allemaal terug komt in haar eigen geur 'Killer Queen'. Want een Killer Queen, dat is ze!


Killer Queen is een geur die de sexy en speelse kanten van Katy Perry laat zien. 


Topnoten: pruimen, wilde bes en bergamot.

Hartnoten: jasmijn, plumeria en rode velvet bloem.
Basisnoten: kajsmier hout, patchouli en praliné.


Wat me meteen opvalt aan het flesje is hoe chique het eruit ziet. Vaak vind ik de flacons wat goedkoop van zangers/zangeressen die een geur uitbrengen. Denk aan Justin Bieber, Beyonce en Cristina Aguilera. De flacons vind ik nooit zo bijzonder ogen maar dat is bij deze heel anders! 




De officiële commercial van de geur Killer Queen.



De vorm en kleur is uitdagend en sprankelend,  ik word er in ieder geval erg door aangetrokken. Dat is al knap dat je dat met een flesje kunt bereiken. Maar wat moet het nu eigenlijk voorstellen? Het flesje heeft de vorm van een prachtig geslepen robijn en de dop laat een koninginnen scepter zien. Erg mooi en leuk bedacht. Wat je misschien zo op het eerste gezicht niet ziet is dat er in de scepter een aantal dingen verborgen zitten die te maken hebben met Katy Perry als persoon; een muzieknoot, haar geloof, twee katten en haar initialen. 


Het parfum is zoeter dan zoet, als je niet zo van zoete/zware geuren houd dan zou ik deze skippen. Hij kan namelijk best 'heavy' zijn. Ben je een zoetekauw? Dan zit je met Killer Queen helemaal goed. Het fijne van deze geur is dat je 'm de hele dag door blijft ruiken, hij vervliegt dus niet snel. Ideaal, ik vind het altijd maar zonde als ik tot 3, 4 keer op een dag een luchtje op moet sprayen. 

En het leukste moet nog komen .. de geur is ontzettend betaalbaar! 


  • 15 ml: €17,50
  • 30 ml: €27,50
  • 50 ml: €37,50
  • 100 ml: €49,50

Shower gel 200 ml: €12,50
Body lotion 200 ml: €12,50

Deze geur zal eind september verkrijgbaar zijn bij de parfumerieën. 




3 opmerkingen:

  1. Die parfum is echt zo mooi!

    Ps. Je blog is echt leuk, ik volg je nu via Bloglovin'! Ik zou het heel leuk vinden als je me ook wilt volgen :) mijn blog is www.overvanallesennogwat.nl

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is inderdaad erg betaalbaar! Mooi flesje, ben benieuwd naar de geur!

    ♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!