vrijdag 20 september 2013

Maxfactor Miracle Touch Creamy Blush

Creamy blushes. We zien het steeds vaker en worden steeds beter in het aanbrengen ervan. Eigenlijk gebruik ik weinig tot nooit (huh? Ja echt!) blush. Ik had tot nu toe één blush, voor sommige meiden shocking weinig, maar voor mij meer dan genoeg. Toch wilde ik graag andere blushes testen en kijken of dit iets voor mij was. Daarom mikte ik bij de DA twee Maxfactor Miracle Touch Creamy Blushes in mijn mandje. Let's test!


Ik nam twee kleuren mee: 03 Soft Copper en 09 Soft Murano. Ik  ben benieuwd hoe 'soft' deze kleurtjes zijn. 


Zo op het eerste gezicht zien de blushes er leuk en mooi uit. De roze was ik een beetje huiverig voor. Zou 'ie niet té roze zijn voor mij? Ohja, die vingerafdrukken in de linker blush zijn van mij. Wilde 'm natuurlijk eventjes uitproberen haha. 
 Hier draag ik alleen wat foundation.


 Nog een keer van de andere kant. Ook hier draag ik niks op mijn gezicht.


Als eerste probeerde ik de kleur Soft Copper uit. 


Op mijn linker wang draag ik de Soft Copper kleur. Ik vind 'm erg mooi! Niet té opvallend maar je ziet toch net even wat meer kleur. 


1 down, 1 to go! De roze kleur Soft Murano is nu aan de beurt.


Op mijn rechter wang draag ik de Soft Murano. Wauw! Deze vind ik heel erg mooi. Let wel op dat je niet teveel opbrengt, ik heb heel voorzichtig met mijn vingertoppen een beetje aangebracht en het effect is nu precies goed.


Op mijn rechter wang de Soft Murano en de linker wang Soft Copper.

Ik ben best onder de indruk van deze creamy blushes. Het aanbrengen is heel gemakkelijk, zolang je het wel voorzichtig en met mate doet. Ook de kleuren vind ik prachtig, heel natuurlijk. Ik, als niet blush meisje, ga nu ik deze liefjes in mijn collectie heb steeds vaker blush dragen. Dat zegt wel wat denk ik toch? 

De Maxfactor Miracle Touch Creamy Blush is in meerdere kleuren verkrijgbaar bij de drogist en kost €8,99.

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!