zondag 29 september 2013

My Weekly Update september #4

Wat een drukke maar leuke week was dit! Ondanks dat ik veel heb gewerkt heb ik toch nog veel foto's kunnen maken.


 Ik heb voor het eerst zelf brood gebakken! Vroeger maakte ik met mijn moeder weleens van die 'vlecht broodjes'. Die vond ik altijd heerlijk dus wilde het nu eens een keer zelf proberen.


En ze zijn heel goed gelukt! Ik besloot voor een eerste keer bolletjes te maken. Toch net even iets makkelijker maar niet minder lekker. Hmmm .. Ik heb meteen een paar pakken broodmix ingeslagen. Vers brood it is, voor de komende weken! Bella is ...


 Back!


Mijn vriend en ik speelden eindelijk weer eens Mario Kart Wii. Met één controller helaas maar vind dit toch zo'n leuk spel. Verslavend! Inmiddels hebben we een tweede controller kunnen lenen en dan is het 10x zo leuk! Heel frustrerend maar lach me toch iedere keer rot. Zoals je hier ziet is Bella heel gefascineerd door het spel. Geen idee meer welke dag dit was (door de drukte ben ik het besef van dagen 'n beetje kwijt, vergeef me) maar we zijn lekker met z'n tweetjes Rijswijk in gegaan. Tussen het shoppen door kregen we natúúrlijk honger en dan kan de Mac niet ontbreken. Theetje met chocolaatjes. 


 Nog even snel een video uploaden voor het slapen gaan. Soms duurt het zo lang dat ik al in slaap val .. oeps.


 Ja .. ook ik kon ze echt niet langer weerstaan. 


 Twee schatjes!


 Mini griesmeelpudding met rode bessensaus. Helemaal voor mezelf. (slecht he?)


 Love my new nailpolish. Natuurlijk van L'oreal. Ik merk dat ik steeds meer fan begin te worden van deze lakjes. Vooral door de diversiteit in kleurtjes, ik blijf gewoon kleurtjes kopen.


Meest irritante stoplicht ooit. Dit is letterlijk het enige stoplicht dat ik tegenkom als ik naar mijn werk fiets. En hij staat áltijd op .. rood. En dan is dit meteen het drukste kruispunt in de buurt zeg maar. Aaaaaaah na heel veel bloed, zweet, tranen & oefenen heb ik dan mijn wing! Het enige probleem is dat ik 'm dus echt nooit meer zo mooi ga krijgen vrees ik. Pff .. 


 Creatief bezig voor een ooglook. 


 De Katy Perry stand op mijn werk! Eindelijk, ik heb dit geurtje nu zelf ook gekocht en vind 'm zo heerlijk. 


 Nieuwe Cruesli Chocolade Hazelnoot. Heerlijke combinatie. 


 De C1000 waar ik altijd boodschappen doe veranderd naar Jumbo. Er word dus niet meer zoveel bijgevuld en dit is dan het resultaat. 


 Schattig theelicht houdertje gehad van mijn ouders!
 Chocolade muuuuuffin! Oh zo lekker.


Tijd om mijn nageltjes weer te verzorgen met nagel olie. Altijd fijn zo'n momentje dat je weer eventjes lekker kunt 'nagelen'. 


Vanaf maandag is het qua werk weer iets rustiger en kan ik weer even bijkomen van deze drukke week. En vandaag? Ik denk dat ik veel ga opruimen, schoonmaken en filmpjes ga opnemen. Een ideale zondag!


Ik wens iedereen een hele fijne zondag!
XO
7 opmerkingen:

 1. Die wing krijg je wel volledig onder de knie hoor ! Dan doe je er nog maar 5 minuten over ;-)
  Leuke foto's x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf brood maken wil ik ook nog 'ns doen, wij hebben geen oven helaas. Maar leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zooo leukkk!!!! en dat brood lijkt me heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk overzicht! Hopelijk ben je een beetje bijgekomen van alle drukte. Het versgebakken brood lijkt me trouwens erg lekker. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien. En Bella en konijn zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!