woensdag 9 oktober 2013

L'Oréal Skin Perfection

L'Oréal Paris's nieuwe motto is: 'No more bad skin days'. De koningin op beautygebied komt met een nieuwe reeks aan producten die de 30+ers een perfecte huid beloven.


En waar we dan helemaal laaiend enthousiast van worden is vanwege het feit dat L'Oréal je niet alleen een perfecte huid beloofd maar ook nog eens perfect op pixelniveau. En als we iets willen is het toch wel een mooi glad, verzorgd, strak huidje die we dan nog eens even extra op Instagram en Twitter kunnen showen. Toch?

De Skin Perfection lijn bestaat uit vier gloednieuwe producten; Een Corrigerend serum, een Corrigerende dagverzorging, een Magische basis (primer) & een BB Cream 5-in-1 Instant Perfector. Deze vier zorgen ervoor dat je huid op drie punten word geperfectioneerd en verbeterd. Namelijk: 
1. Kleinere poriën
2. Roodheid onder controle houden
3. Een gelijkmatige teint

De sleutel tot succes van deze formule is: de opperhuid. De producten hebben voornamelijk werking op díe laag van de huid. Het verzacht, scrubt en verbeterd de celvernieuwing op dat deel van de huid.  
Hieronder laat ik je de producten even kort zien. Het serum.


De magische basis. De primer voor onder je make-up.


De hydraterende dagverzorging. 


BB Cream 5-in-1 


Een beetje in de war van de uitleg die er net is gegeven over de Skin Perfection lijn? Geen probleem Joëlle Ciocco, de L'Oréal Skin Perfection expert, legt het nog even uit: 'Een stralende huid is eigenlijk het resultaat van allerlei kleine, maar essentiele biologische processen die in de opperhuid plaatsvinden. De opperhuid is dus zo gezegd de sleutel voor een mooie huid. Het is de enige 'levende' laag die die zichzelf continu weer venieuwt & waarvan je aan het oppervlak de veranderingen kunt waarnemen. Mijn advies is dan ook om de huid optimaal te verzorgen. Dat is pas echt de beste verdediging tegen huidveroudering.'

 Ook nog leuk is dat speciaal voor de Skin Perfection lijn een een app ontwikkeld waarmee je aan de hand van een door jezelf gemaakte webcam/smartphone foto jouw huid kunt laten analyseren om vast te stellen hoe 'pixelperfect' jouw huid is. Altijd leuk toch? Bekijk de app hier. 

Heb jij al producten uit deze lijn geprobeerd?
1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!