donderdag 10 oktober 2013

Lush Mint Julips lipscrub

Mijn lippen vind ik heel belangrijk. Het is samen met je glimlach toch het eerste wat iemand ziet en ervoor zorgt wat de eerste indruk is. Gelukkig ben ik gezegend met een goed stel lippen maar och ook ik heb last van losse velletjes. En hoe kun je daar beter vanaf komen dan door een goede lipscrub te gebruiken? Dit is 'm! Mijn redder in nood als het gaat om het te lijf gaan van die irritante losse, witte velletjes: Mint Julips lipscrub van Lush.Lush heeft meerdere lipscrubs in hun collectie maar ik koos voor deze omdat de geur mij het meest aansprak. Deze scrub ruikt heerlijk 'minty fresh'. 


Sounds good!


De ingrediënten van de scrub:
Basterd suiker, Jojoba olie, Vanille extract, Tagetesolie, Pepermunt olie, Limonene smaakstof. 
Hmm .. ergens mis ik de chocolade?


Zo ziet de scrub eruit! Super korrelig door de suiker natuurlijk, en de frisse pepermunt geur komt je meteen tegemoet.De structuur is dus korrelig en kan soms wat los zijn. Dit kan het wat onhandig maken om aan te brengen maar dit is gewoon een kwestie van de handigheid erin vinden. Het is belangrijk om je lippen van tevoren met water wat vochtiger te maken zodat het inmasseren van de scrub makkelijker wordt. 


Zo zien mijn lippen eruit voordat ik ze heb ge-scrubt. Zoals je ziet zit er aan de linkerkant een lelijk plekje. Benieuwd of dit weggaat. De scrub op mijn lippen. Ik vind dit echt heerlijk, de geur is heel lekker, niet storend en je merkt na het scrubben gewoon dat je lippen er een opfrisbeurt van krijgen! Het is dus de bedoeling dat je het met ronddraaiende bewegingen op je lippen aanbrengt, net zoals je dit zou doen met een scrub op je gezicht.

Hier heb ik de lipscrub van mijn lippen gespoeld met water. Zoals je ziet is het lelijke plekje helemaal weg en zien mijn lippen er al een stuk beter uit.

Voor wat extra verzorging en hydratatie breng ik een lipbalsem van de Hema aan. Dit hoef je niet te doen maar is wel belangrijk omdat je lippen vocht en verzorging nodig hebben na een scrub beurt. Denk maar aan je gezicht, die smeer je ook in met een lekkere crème als je met scrub in de weer bent geweest.


& there we are. Kissproof lips!


Mint Julips is bij mij echt een wekelijks terugkerende routine. Ik vind het heerlijk om mijn lippen een keertje wat extra aandacht te geven en te verzorgen. Vaak doe ik dit voor het slapen gaan zodat de verzorgende lipbalsem goed in kan trekken. En wat de velletjes betreft: die zijn niet helemaal weg, maar doordat ik regelmatig deze scrub gebruik is het wel een stuk minder. De moeite waard om te proberen dus!

Mint Julips lipscrub is te koop bij de Lush filialen en kost €9,65.
6 opmerkingen:

 1. Ooit wil ik er ook nog zo een kopen! :D Lijkt me super fijn werken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een lipscrub staat zeker op mijn to-do lijstje om te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super lekker spul is dat ik vind de bubblegum versie erg fijn:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me leuk maar zelf lijkt me de bubblegum leuker :D x Jana

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!