vrijdag 22 november 2013

Andrélon Perfecte Puntjes

Mijn haar is heel belangrijk voor me. Ik kan er op zich veel dingen mee doen, het is lang, dik .. wat wil ik nog meer? Nou ik weet wel 1 ding; geen dode, doffe puntjes meer. Laat Andrélon nu net met de vernieuwde Perfecte Puntjes producten komen!


Waar ik echt een hekel aan heb is om de 6 weken naar de kapper gaan. Dit schijnt precies de goede tijd te zijn om je haar elke keer mooi bij te laten knippen. Ik doe dit echt nooit. Luiheid? Geen idee, ik vind 't dan gewoon niet nodig. Toch vind ik het fijn om dát deel van mijn haar wat extra verzorging te geven zodat het er niet onverzorgd uit ziet. Op deze foto probeer ik een beetje te laten zien hoe mijn haar er nu uit ziet.


Dit is misschien een betere foto. Hier kun je duidelijk zien dat er best wel een stukje af zou mogen, of in ieder geval wat extra verzorging nodig heeft.


Dus hallo Andrélon Perfecte Puntjes! De lijn bestaat uit:- Shampoo - €2,23

- Conditioner - €4,19
- Anti-klit spray - €3,99
- Masker - €4,99
- Styling crème - €3,35


Als eerste de shampoo en conditioner. Hier hoef ik verder vrij weinig over te zeggen denk ik. 


Dan nog twee extra producten zoals we vaak van Andrélon gewend zijn; een anti-klit spray en een masker. Deze twee producten vind ik heel erg fijn, vooral de anti-klit spray. Dit kan ik, met mijn dikke en klitterige haar, zeker gebruiken. Waar je wel even op moet letten is dat je er echt redelijk veel van in je haar moet sprayen. Ik dacht dat ik met een paar keer sprayen klaar was maar je moet ervoor zorgen dat het overal in je haar zit. Uitkammen gaat dan echt perfect! Het masker is ook heel fijn. Zo'n tube vind ik erg praktisch en hygiënisch en het verzorgd mijn haar heel goed!


In alle producten zit dus calcium die je haar sterker maakt en zo gespleten haarpunten voorkomt. Ik ben helemaal gek van de geur van deze lijn. Hmm .. 


Hier laat ik even zien wat de structuur van het masker is. Lekker dik en creamy. Het is gemakkelijk over je haar te verspreiden. Zorg er wel voor dat je het goed uitspoelt anders ligt er nog een 'laagje' op je haar waardoor het vet kan lijken. 


Dan de crème. Ik ben gek op deze crème! Ik gebruik hem nadat ik mijn haar heb uitgeborsteld en als styling voor als ik de deur uitga. De geur, oh jongens die moet je echt een keer ruiken. 


Zo ziet mijn haar eruit nadat ik de crème heb gebruikt. Mooi glad, glanzend en verzorgd. Nu al mijn favoriete product!


Wowie, ik ben super blij met al deze producten en gebruik ze elke dag met veel plezier. Ik gebruik ze nog niet zo lang om echt resultaat te zien wat mijn gespleten haarpunten betreft, maar als het om verzorging en glans gaat merk ik duidelijk dat mijn haar vooruit is gegaan. Mijn haar glanst, ruikt heerlijk fris en valt weer een stuk beter als eerst. Heb jij net als ik last van gespleten/dode haarpunten en wil je wat extra verzorging? Dan is deze lijn perfect voor jou!

Alle producten van Andrélon Perfecte Puntjes zijn te koop bij de drogist.
4 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit ! Ps. ik heb een winactie op mijn blog, neem je ook een kijkje ? www.lifeofnessah.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De producten zien er goed uit! Als mijn shampoo op is, ga ik deze eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De crème heb ik ook om mijn haar nog even netjes te maken voordat ik de deur uitga. En de geur is super indd! Deed mij heel erg denken aan geur die ik vroeger had van Ralph lauren.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!