zaterdag 23 november 2013

Uit de oude doos: modellenfoto's

Ach wat vliegt de tijd. Toen ik een jaartje of 15/16 was begon ik een klein beetje met modellenwerk. Eerst gewoon voor de lol met een vriendin, die fotograaf is, en daarna met verschillende fotografen. Ik heb hele gave en leuke dingen mogen doen, helaas heb ik niet alle foto's meer maar ik zat zo eens te snuffelen en kwam een paar modellenfoto's tegen. Heel raar om zo zelf te zien, ben benieuwd wat jullie ervan vinden!


Dit was een van de eerste foto's die mijn vriendin maakte. Zoals je ziet nog totaal niet professioneel en niet echt een modellen pose, haha.


In Den Haag heb ik deze hele gave fotoshoot gedaan. 2 en een half uur in de make-up bij een visagiste, haar stijf van de haarlak. Dit was echt een geweldig ervaring.Dit is nog maar een heel klein deel van alle foto's maar ik kan ze onmogelijk allemaal in één artikel verwerken. Ik vond het leuk om aan jullie te laten zien en vooral om het zelf weer terug te zien. 


Dank jullie wel voor het kijken!
7 opmerkingen:

 1. Wat een super mooie foto's!! Je bent zo mooi! :) Doe je dat nu nooit meer, modellen foto's?? X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, wat ben jij mooi, maar dat wisten wel al natuurlijk! Doe je dat nu niet meer?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien, het zijn erg mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gave foto's! Ik sta zelf ook wel eens model. Superleuk om te doen he!

  Leuke blog heb je, ik ben je gaan volgen via Bloglovin en zou het leuk vinden als je me terugvolgt!

  X Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieve reacties allemaal! Ik doe helaas geen modellenwerk meer i.v.m. drukte van werk etc. Zou het wel heel graag weer op willen pakken want het is super om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!