zondag 24 november 2013

My Weekly Update november #4

Deze week was 'n hele rare week. Ik was ziek dus bleef ik een dagje thuis van werk maar heb toch ook heel erg veel gedaan. Gewerkt, naar mijn paardje geweest, met vriendinnen afgesproken en de dagelijkse dingen doen.


Zondagochtend gingen mijn vriend en ik naar Amsterdam met de auto. Zijn broer is filmmaker en mijn vriend moet af en toe wat spullen voor hem ergens afleveren. Zo nu naar een studio in Amsterdam. Here we go! Eerst even klaarmaken natuurlijk. Psst .. don't mind the elephant. Spullen inladen. Ik vind dit soort dingen echt heerlijk. Ik ga wel vaker met mijn vriend mee als hij dit soort dingen moet doen. Lekker lang in de auto zitten, muziek luisteren, om me heen kijken, over dingen nadenken, ik kan wel zeggen dat ik daar gewoon echt rustig van wordt. Is dat gek? Meer mensen die dit hebben toevallig?Toen we thuis kwamen hadden we geen zin meer om te koken dus haalden we lekker Chinees. Een super goede afsluiter van de dag! Jaaaaaa Sinterklaas is in het land dus dat is voor mij het teken dat 'Alles is Liefde' weer gekeken mag worden. Wat een heerlijke zwijmelfilm is dit toch ook.  Zelf aan de slag om Sinterklaas lekkers te maken. 


 Langwerpige poekie. 


 Russische gehaktballetjes met sla en krieltjes gemaakt. De gehaktballetjes heb ik gemaakt naar recept van Mascha (Beautygloss). 


'S avonds had ik ineens ergens trek in. Elke avond drink ik thee en dan neem ik hier iets lekkers bij. We hadden helaas niks in huis dus besloot ik zelf een luchtige cake te maken en deze te decoreren met Sinterklaas decoraties die ik nog had liggen. De cake sneed ik doormidden en besmeerde ik met frambozenjam.Ik was deze week zo ontzettend moe. Geen idee waarom, de laatste paar weken ben ik drukker met werk, bloggen en andere dingen en ik slaap niet zo heel veel. Dit haal ik dan maar in als ik een dagje thuis ben.  De nieuwe Essie as gold as it gets uitproberen. Ik vind 'm erg mooi, zowel enkel en als topcoat. 


Zaterdag fietste ik weer naar mijn paard. Eerst wilde ik op de scooter gaan omdat het zo koud was maar het was zulk mooi weer en het zonnetje scheen dat ik besloot gewoon te gaan fietsen. Ik vind Nederland op zulke dagen zo mooi.

En wat ga ik vandaag doen? Vaste prik is schoonmaken en opruimen maar heb ook een aantal dingetjes voor mijn blog gepland. Filmpjes opnemen en vooral heel veel product foto's maken. Ik kan wel zeggen dat ik genoeg te doen heb!


Fijne zondag iedereen. 
XO
2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!