woensdag 20 november 2013

Berry lipsticks: Essence vs. Catrice

Lipsticklicious .. deze naam komt natuurlijk niet zomaar ergens vandaan. Toen ik nog een klein Anoeska'tje was 'pikte' ik al lipsticks van mijn moeder en deed deze op. Gek was/ben ik er van! Vooral donkere kleuren maar ook knalroze kleuren vind ik te gek. Sinds een tijdje ben ik helemaal fan van Berry kleurtjes. Ik heb er 2 en leg ze even voor jullie naast elkaar.


Ik had nog nooit kennis gemaakt met berry kleurige lipsticks, totdat ik ze steeds vaker op andere blogs voorbij zag komen en dacht: 'Wauw, dat ziet er toch wel heel mooi uit!'. Ik kon het me alleen bij mezelf niet zo voorstellen. Als er iemand een groot fan is van paars dan ben ik het wel maar op mijn lippen? Hmm .. nee.


Toch kon ik het niet weerstaan en na een aantal keer lipsticks te hebben geswatcht in de winkel nam ik er twee mee naar huis:


Essence 09 Wear Berries!
Catrice Ultimate Colour 270 Matt-erial Girl


Ze zien er werkelijk prachtig uit. Verschil zit er zoals je ziet wel in. De Catrice lipstick is een stuk donkerder paars terwijl ik bij de Essence wel een meer 'berry' gevoel krijg. Desalniettemin vind ik ze beide heel erg mooi en draag ik ze inmiddels met regelmaat. In het begin kon ik ze trouwens niet echt uit elkaar houden, handig dat er een klein logootje in de lipstick gegraveerd is haha.
De swatches. Zoals je kunt zien redelijk veel kleur verschil, Catrice is een stuk paarser. Beide smeren ze heel fijn uit.


Hier draag ik de Essence 'Wear Berries!'. 


Dan de Catrice Matt-erial Girl. 


Me like!


Ik ben zo blij, heb weer twee prachtige lipsticks aan mijn collectie mogen voegen. Welke vind ik het mooist? Ik kan er eerlijk geen antwoord op geven, vind beide kleuren mooi en elk hebben ze toch iets bijzonders. Ze zijn romig, de kleur is goed en geeft voldoende af op de lippen & ze zijn heel betaalbaar! Een groter plezier kun je mij niet doen.

Essence Wear Berries! is te koop bij Kruidvat en kost €2,39.

Catrice Matt-erial Girl is te koop bij Kruidvat en kost €3,99Wat is jou favoriet?
7 opmerkingen:

 1. Ik vind ze allebei echt super mooi, echt van die mooie herfstkleurtjes!! :) Ze zijn ook allebei zo verschillend van kleur, dat ik geen favoriet kan kiezen, haha! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beide kleuren zijn heel erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beide heel mooi. Mijn voorkeur gaat toch naar die van Catrice uit, maar dan puur voor de kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allebei de kleuren staan je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze verschillen wel van kleur. Allebei mooie kleurtjes!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de Catrice Matt-erial Girl het mooist, zou ik zelf ook wel aan m'n collectie toe willen voegen ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!