dinsdag 19 november 2013

Mijn favoriete tv series

Heerlijk onderuitgezakt naar je favoriete serie kijken na je werk. Soms kan ik hier al helemaal naar uit kijken als ik aan het werk ben. Maar ja, welke serie ga je dan kijken? Ik heb er namelijk een aantal die ik regelmatig helemaal opnieuw kijk. 


Friends
Mijn allergrootste liefde in goede tijden en slechte tijden (en nee dat is niet de eerste serie haha). FRIENDS! Hoe kan het ook anders? Ik ben hier al jaren zo'n fan van en ik kan niet eens meer op 1 hand tellen hoe vaak ik de serie helemaal opnieuw heb gekeken. Als ik me rot voel dan zet ik een dvd van Friends op & ik voel me meteen een stuk beter. Fantastisch als een serie dit voor elkaar kan krijgen.


Two and a half men
Nog niet zo lang behoort deze ook tot een van mijn favoriete tv series. Vaak ben ik pas om 7 uur klaar met werken en als ik dan thuis kom kan gelijk de tv en daarmee Two and a half men aan! Ik vind de combinatie van deze drie zo geweldig haha.


The Big Bang Theory
Ook een nieuweling in mijn lijstje. Deze serie ken ik pas een paar weken maar was vanaf de eerste aflevering hooked! Die Sheldon is zó ontzettend raar, apart, maf, weird .. Hij is niet de enige, heel dit stelletje is gewoon vreemd. Dat maakt deze serie zo geniaal, ook in combinatie met het ontzettend nerderige tintje die het heeft. 


Goede Tijden Slechte Tijden
Hmm .. ik zat te twijfelen of ik deze erbij zou zetten aangezien ik echt mega, freaking ver achterloop. Toch heb ik hem erbij gezet omdat ik de laatste tijd weer aan het terug kijken ben. Echt bij deze serie weet ik nooit of ik ervan moet houden of het moet haten. De ene keer vind ik het leuk en de andere keer gebeurd er weer iets zo stoms dat ik er echt helemaal klaar mee ben. Sommige verhaallijnen zijn zo ontzettend vreemd of ongeloofwaardig. Tsja ach, daarom is het een serie toch? 


Penoza
Mijn vriend was al een tijdje gek op deze serie. Ik keek het eigenlijk altijd met een half oog mee maar werd toch heel langzaamaan in het verhaal gezogen. Hoewel ik nooit zoveel met dit soort verhalen heb vind ik deze wel heel erg goed. Ook de acteurs vind ik fantastisch!


Wat zijn jullie favoriete tv series?

8 opmerkingen:

 1. ik heb wel eens stukjes gezien cvan de big bang theory, die is we leuk. zelf volg ik geen series, kost alleen maar tijd ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik kijk graag naar Grey's anatomy en voor de rest kijk ik veel Vlaamse series :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Penoza hoor ik inderdaad steeds vaker! Toch maar 'ns kijken dan..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaa friends kan ik ook nooit genoeg van krijgen! En gtst kijk ik ook elke dag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kijk niet zoveel televisie, vroeger was GTST ook mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Friends blijft echt geweldig, ja! En The Big Bang Theory vind ik ook heel tof :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou echt niet van de eerste 3 haha, GTST en Penoza kijk ik wel altijd!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!