maandag 18 november 2013

Dove Purely Pampering Pistache & Meiklokjes

Dat ik fan ben van Dove is inmiddels geen verrassing meer. Daarom ben ik altijd weer ontzettend blij als er een nieuwe variant uitkomt van een douchegel of bodylotion. Een Facebook actie van Dove zorgde ervoor dat wij weer met een heerlijk nieuwe geur onder de douche kunnen stappen.Toen Dove in 2012 de Purely Pampering-lijn lanceerde startte tegelijkertijd de campagne 'Creëer je eigen douchecrème'. Voor iedereen een kans om straks met haar eigen douchecrème te douchen. Hoe tof is dat? Er kwamen maar liefst 4.700 inzendingen binnen en een vakjury koos vijf geurcombinaties gebaseerd op originaliteit en motivatie. Daarna kon er via de Facebook-pagina gestemd worden.

De winnende geur werd Pistache & Meiklokjes. Een hele bijzondere combinatie van pistache gemixt met de zachtzoete geur van meiklokjes. Het resultaat van de door Wendy Versteeg bedachte douchecrème is een op en top vrouwelijke en elegante geur. Op de achterkant van de flacon staat een stukje tekst door Wendy zelf geschreven. Vind dit echt heel leuk bedacht en dat maakt het ook weer een stukje bijzonder. 


Ik heb een kleine flacon gekocht, die me overigens meteen aansprak in de winkel. Dove weet het iedere keer weer voor elkaar te krijgen een prachtig ontwerp te creëren. Op deze flacon staan de meiklokjes afgebeeld met een pistachenootje. Cute!
De ingrediënten lijst van de Dove Pistache & Meiklokjes douchecrème. 


Onder de douche is deze creme heerlijk. Ik gebruik hem in combinatie met mijn douche puff waardoor 'ie lekker gaat schuimen. De geur is fantastisch en mijn huid voelt zacht en verzorgd aan. Douchen word echt een feestje met deze nieuwe Dove Pistache & Meiklokjes!

De nieuwe Dove Purely Pampering Pistache & Meiklokjes ligt nu bij de drogist in de schappen.
250 ml: €3,55
500 ml: €5,99
3 opmerkingen:

  1. Mijn mama is gek op meiklokjes! Misschien een leuk idee voor kerst :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een speciale geur, dit maakt me echt wel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!