zondag 17 november 2013

My Weekly Update november #3

Hey everyone! Sinterklaas is weer in het land en voor mij is dat toch ergens een teken dat de winter en dus de feestdagen gaan beginnen. Beetje vroeg misschien maar ach wat maak 't uit? Nu mogen we tenminste ├ęcht onbeperkt taaitaai, speculaas, kruidnoten, pepernoten, chocolade en weet ik wat voor calorierijke troep naar binnen werken.


 Onze zondagochtend (vorige week) begon met verse croissantjes met kaas. Yumyum!


Zondagavond was er iets spannends gaande bij ons in de straat. Een politie en ambulance kwamen met loeiende sirenes onze straat inrijden. Er bleek iemand een aanval (epileptische?) te hebben gehad en die moest met spoed naar het ziekenhuis gebracht worden. Best wel eng altijd zulke dingen ...Maandagavond een heerlijk broodje zelfgemaakte hamburger. Gemaakt naar het recept van Foodgloss.AAAAAAH mijn kabeltje van m'n, inmiddels 7 jaar oude Ipod gaat kapot. Denk dat ik 'm maar vast ga plakken met plakband, heb namelijk geen ander kabeltje haha. Tijd om de was op te hangen. Als ik iets lekker vind is het de geur van heerlijk fris wasgoed.


 Konijnen leven zich uit op een schoenendoos. 'T is maar wat je lekker vind; karton & papier.


 Heeeeeeerlijk slecht McDonald's eten. Af en toe moet dat gewoon.


Toen we vrijdagochtend ons bed uitkwamen kwamen we er al gauw achter dat we de vorige avond de keukenrol waren vergeten terug te zetten in de keuken. Hoe we hierachter kwamen? Bella was er mee aan de haal gegaan, van de gang tot in de woonkamer lagen allemaal stukken keukenpapier. Ik had mini quiches gemaakt die Bella blijkbaar ook wel heel erg lekker vind. Tegenwoordig word dat een soort van irritante gewoonte dat ze met me mee eet.


Gister heb ik ons hele huis schoongemaakt en opgeruimd. Dat was wel ontzettend nodig en ben blij dat ik het gedaan heb. Geeft zo'n goed en voldaan gevoel. Nu is het even aankijken tot wanneer het zo netjes blijft haha. Vandaag .. geen idee wat ik gaan doen. Bloggen, films/series kijken, luieren, eten, Sinterklaas liedjes zingen, who knows?

Wat hebben jullie deze week gedaan? 


XO
3 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien! Ik hou ook van de geur van frisse was :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke dieren heb jij hihi ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's en dieren heb je! En leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!