zondag 10 november 2013

My Weekly Update november #2

Week 2 van november alweer. Gelukkig was deze week iets beter als de vorige. Ach soms heb je dat hé. Toch heb ik weer lekker mogen werken maar ondertussen ook leuke dingen gedaan!


Het begon meteen zondagavond. Een vriendin van mij van het MBO kwam weer eens gezellig langs. We hebben het super gezellig gehad. Chocola, chips, Harry Potter .. onze avond kon niet meer stuk! 



Maandagavond kwam ik thuis en ging mijn vriend heel even weg om iets op te halen. Dit was het resultaat: een droevige Bella die uitkeek naar haar baasje. 



Bij de Jumbo ontdekte ik de Winter droom thee. Thee met appel en kaneel. Hmm .. ik houd van kaneel maar niet zo van appel. Toch vind ik dit in thee verrassend genoeg erg lekker!



Mijn zus vroeg of ik nog een lekkere douchegel voor haar had. Ik trok mijn la open en daar kwamen nog even vier Dove showergels tevoorschijn. Ze koos uiteindelijk voor de Winter Care.



Donderdagavond ging ik samen met mijn ouders & zus naar de bioscoop. Malavita werd het. Wat was dit een slechte film zeg. Ik probeer altijd als ik ernaar neig een film slecht te vinden, er toch nog een beetje doorheen te kijken maar hier lukte me dat gewoon echt niet. Het was overdreven, vond de acteurs niet geweldig en het verhaal sloeg ook nergens op. Nee, geen aanrader. Gelukkig had ik een vrijkaartje gehad van mijn zus dus heb ik nergens voor betaald haha.



Vrijdag hadden mijn vriend en ik, na het boodschappen doen, trek. Dus wat doe je dan? Een lekkere boeren omelet maken. Met lente uitjes, champignons en kaas. Mmm ...



Quiche tijd! Ik maak quiches altijd helemaal zelf, dus het deeg en de vulling. Naar recept van 24 Kitchen. En het is altijd een succes! Deze keer maakte ik hem met broccoli, tomaat, lente ui, champignons, geraspte kaas, rode ui en spekblokjes. 



 De laatste Sint&Piet chocolaatjes. Schattig vind ik deze. 


 Vrijdagavond besloten we onszelf te verwennen met een lekker biertje en toastjes. Zo af en toe mag dat best!


 Kruimelcake met appel gemaakt. Benieuwd naar het recept? Binnenkort komt er een video over online. 


Oude liefde: Honey pops Loops. Deze at ik vroeger regelmatig, heerlijke honingringetjes met melk. Mijn moeder werd vroeger trouwens altijd gek van mij als het om toetjes ging. Elke week wilde ik iets anders; yoghurt, cruesli, cornflakes, honey loops .. En nooit at ik iets helemaal op haha. Voordeel van op jezelf wonen, je kunt lekker zelf kopen wat je wilt. (soms ook wel een nadeel)



Helemaal verliefd op mijn nieuwe Essie nagellak. Binnenkort komt hier een NOTD over op de site. 

En dit was het alweer voor deze week. Verder heb ik een heleboel foto's gemaakt, een hele leuke video opgenomen en me op zaterdagavond weer helemaal kapot gelachen om Holland's Got Talent. Nog meer mensen die dit kijken? Vind het echt hilarisch!
Vandaag zijn mijn vriend en ik allebei vrij, helaas moet hij aan school werken. Geen probleem, geeft mij weer de kans om lekker schoon te maken, op te ruimen en een relax momentje te nemen met .. i don't know een bruisbal van Lush? 

Enjoy your sunday! 
XO




6 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's allemaal en wat een mooie nagellak, dat is een van mijn favoriete kleurtjes!! :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk weekje, leuke foto's
    kijk ook eens naar onze blog?
    http://www.we-heart-fashion.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te zien! Heerlijk, die Dove douchegels x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kreeg deze keer echt zo'n 'huiselijk gezelligheid'-idee hihi, geen idee waarom. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk om te zien! Ik krijg trek door die quiche, haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!