zaterdag 30 november 2013

Philosophy Cinnamon Buns

Mijn eerste product van Philosophy is een feit! Het heeft even geduurd maar toen ik Cinnamon Buns in de winkel rook twijfelde ik niet langer, en voor ik het wist stond ik met dit pareltje in mijn tas weer buiten. Een douchegel én shampoo die doet denken aan heerlijke koekjes, Kerst, kaneel en nog veel meer lekkers. 


Cinnamon Buns is niet helemaal nieuw. Ik weet dat 'ie er vorig jaar ook was maar heel eerlijk viel hij me nu pas echt op en wilde ik 'm persé hebben. Dit product kun je als douchegel én shampoo gebruiken maar ik gebruik het alleen als douchegel. Gewoon om er maar zolang mogelijk mee te doen. De fles op zich spreekt me al heel erg aan. Waarom? Omdat 'ie anders is dan de meeste douchegels: drukke, kleurrijke verpakkingen met het merk heel duidelijk op de voorkant. Philosophy is wat dat betreft anders en heel origineel.


Op de flacon staat het recept voor cinnamon buns (kaneelbroodjes), hoe leuk! 

Op de achterkant staat dat je het voor zowel je haar als lichaam kunt gebruiken. Voor op reis is dit dus ideaal, scheelt je weer een extra fles. 


De bestandsdelen van Cinnamon Buns, beetje slecht te lezen helaas maar hier kun je alle ingrediënten terug vinden. 


Handig zo'n doseerpompje!


Vergeet niet eerst het plasticje eraf te halen. (gebeurd mij nog regelmatig)


Het is een vloeibare witte gel ...


wat als je het eventjes in masseert lichtjes gaat schuimen. Mmm ..
Ah, ik kan niet anders zeggen dan dat ik zo'n fan ben van dit product. Philosophy heeft 'n super lekkere douchegel gecreëerd die je een paar uur na het douchen nóg ruikt. Eindelijk eens een douchegel die ervoor zorgt dat je lekker blijft ruiken. I.LOVE.IT ! Heb je deze nog niet geprobeerd? Ren dan alsjeblieft snel naar de winkel en haal deze in huis. Zeker voor de feest dagen en de winter coming up is dit echt een toppertje!

Philosophy Cinnamon buns douchegel is te koop bij ICI Paris en kost €16,50 voor 480 ml.
4 opmerkingen:

  1. Wat heb je een mooie blog! En vooral mooie foto's! Ik heb zelf die douchegel ook, maar ik vind hem niet zo fijn. Mijn huid kan er niet tegen. Dat heb ik vaker jammer genoeg :( Ik volg je trouwens via bloglovin! Ik ben je 21 volger ;D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me erg fijn!
    Leuke blog heb je, ik volg je nu via Bloglovin :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!