zondag 1 december 2013

My Weekly Update december #1

Jeeeeeetje mensen het is alweer December! De Kerst komt steeds dichterbij en ik ben volgens mij een van de vele mensen die dat helemaal niet erg vind. Ik krijg serieus drang om mijn kerst cd van Michael Bublé tevoorschijn te halen maar ik vind dat dat pas mag als Sinterklaas weer op zijn stoombootje naar Spanje zit. Anyways, kijken jullie mee naar mijn week?


Zondagochtend moest mijn vriend al vroeg naar zijn werk dus maakte ik een heerlijk ontbijtje voor mezelf. En hoe kun je je ochtend beter beginnen dan met twee gekookte eitjes? Hmmm ... My love.


 Cozy Dove socks. <3


 Boerencake maken, hoort er gewoon bij als je niks te doen hebt. (voor mij dan)


 Mijn routine voordat ik ga slapen, mijn nagels en nagelriemen insmeren met Lemony Flutter. 


 Selfie met mijn nieuwe oorbellen. Ik koop nooit zo vaak nieuwe oorbellen maar als ik 't een keertje doe draag ik ze ook meteen heel vaak. 


 Picture time!


Oke hier volgt een ranzig verhaal: Dinsdag kwam ik thuis van werk en mijn vriend had broccoli gekookt. Vriendje: 'Dit ga je echt walgelijk vinden maar moet je kijken wat er op de pollepel zit'. Vervolgens wijst 'ie naar het aanrecht en daar ligt een pollepel .. met een rups erop. EEN RUPS! O MY GOD! Doodgekookt dat wel, maar hell yeah het was dus echt een rups. Die bleek tijdens het koken omhoog zijn komen drijven. Dus ben ik, ja dit is echt gebeurd, op mijn fiets gestapt met pollepel en rups en al en terug gefietst naar de Jumbo. (waar de betreffende broccoli was gekocht) Daar kreeg ik netjes mijn geld terug maar ook een goed gevulde Verstas. Hier mochten we zelf allemaal groenten en fruit in doen en dit kregen we gratis mee. Hopelijk zitten hier geen vreemde beestjes in .. Woensdagavond hadden we een dubbel date met mijn beste vriendin en haar vriend. Sushi it is! Het was heerlijk. Ik ben geen visliefhebber, behalve tonijn, dus heb ik andere vleesjes en tonijn sushi's genomen. Yumyum. 


 Tonijn sushi's. 


Donderdag was ik vrij en ik ging ik met een vriendin eventjes de stad in. We kregen honger en besloten de nieuwe mega Jumbo binnen te gaan. Daar hadden ze ook zelfscanners, wat voelde ik me hip! Vind het serieus wel een uitkomst als je niet zoveel boodschappen hebt, bij de kassa's ben je dan veel sneller klaar. Ik zit GTST afleveringen van februari terug te kijken. Heel gĂȘnant ik weet het. Volgens mij begin ik weer GTST hooked te worden. 


Yoghurt met aardbeien uit de Verstas. Godzijdank kon ik deze zonder zorgen eten, geen rare wezentjes in m'n yoghurt. Wat gaan jullie allemaal doen vandaag & hebben jullie nog plannen voor de komende week?

Maak er iets leuks van!

XO
3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!