zondag 22 december 2013

Kerst cadeau tips!

Ben je de inspiratie voor kerst cadeautjes een beetje kwijt? Ik help je een beetje op weg met een paar leuke ideeën voor cadeaus! 



Dit Q&A a day boekje is gegarandeerd een geslaagd cadeau, voor wie dan ook. Zo langzamerhand raken we steeds meer bekend met de hype '5 year journal'. Een soort dagboekje waar je iedere dag een vraag beantwoord. Doe dit vijf jaar lang en dan heb je een super leuk naslagwerkje van hoe jou leven de afgelopen vijf jaar zo'n beetje was. Ik heb hem zelf al binnen voor als cadeautje en heb spijt dat ik 'm niet ook voor mezelf besteld heb. Zelfs mijn vriend leek het leuk, die is nooit zo van dit soort dingen dus dat zegt al genoeg lijkt mij zo!

Hier te bestellen. 

bron foto: http://www.amyantoinette.com


Al 'n paar keer ben ik langs dit ontzettend leuke cadeau pakket gelopen in de ICI Paris XL hier in Delft. Dit is toch te leuk? Met deze Fruitcake Mix box creeër je je eigen feestje! In dit pakket zit een flesjeVanilla Cake mix showergel, Cranberry Medley body lotion en Candied Pecan hot salt body scrub.

Deze geschenkset is te koop bij ICI Paris XL filialen en kost €28,37


Nog een geschenkset van Philosophy waar ik echt dol op ben, of tenminste, deze lijkt me heerlijk! Deze box bevat drie heerlijk naar koekjes ruikende producten. Een fles Chrismas Cookie shower gel, Sweet Creamy frosting body lotion en Sugar sprinkles high-gloss high-flavor lip shine (een lipgloss dus). 

Deze Cookie exchange geschenkset is te koop bij de ICI Paris XL filialen en kost €26,53.


Ik denk dat iedere vrouw dit wel kan gebruiken: een sieradenboom. Geen gehannes meer met losse sieraden op kastjes, oorbellen die kwijtraken of propvolle sieradendoosjes. Hang alles gewoon in de boom!

Sieradenbomen vind je o.a. hier.


Wie houd er nu niet van maskertjes? Wat is er dan een beter cadeau dan een pakketje met verschillende lekkere maskers?

Te koop bij alle drogisterijen.


In deze cadeau set van Essence zit een heerlijk nieuw geurtje en twee leuke nagellakjes. 

Te koop bij Kruidvat.


Een DIY cadeau, geef iemand een mok met losse zakjes koffie (of chocolademelk) met wat lekkers erbij. Candy-canes, marshmallows, chocolaatjes, koekjes, het maakt niet uit! Pak dit mooi in en voila

bron foto: www.lisanneleeft.nl


Bij The Body Shop verkopen ze meerdere cadeau sets maar deze vind ik zo ontzettend schattig! Dit is de Gingerbread House, bevat een aantal heerlijke Gingerbread kerst collectie producten. Ook help je bij aanschaf van dit cadeau mee aan het bouwen van scholen. 

Dit schattige Gingerbread huisje is te koop bij The Body Shop en kost €23,-


Nagellak .. altijd goed! En zeker een setje met de nieuwe lakjes van Mariah Carey.

De O.P.I Mariah Cary nagellak setjes zijn te koop bij Douglas. 
Prijzen verschillen per setje. 


Etos heeft al een tijdje een eigen Welness lijn. Rijk verzorgende producten om bij jou thuis een spa te creëren. 

De producten zijn te koop bij de Etos en zijn te verkrijgen vanaf €4,99.


Ik ben fan van bakken maar ik denk dat er zeker nog wel meer fans zijn. En dan vooral van Rudolph's Bakery. Ik vind al zijn recepten zo mooi gemaakt en bovendien heerlijk om te zien. Dit boek van Rudolph is dan ook het ideale kerst cadeau. Tenminste .. voor mij zou dat het zeker zijn!

O.a. te bestellen op Bol.com 


FUN van Lush is echt FUN! FUN is een bijzonder product voor onder de douche of in bad. Deze rol kun je namelijk in allerlei figuurtjes kneden. Dus als je iemand weet die altijd wat te doen wil hebben is dit zeker een leuk cadeau haha.

FUN is te koop in de Lush filialen en in de webshop



Hebben jullie je cadeautjes voor de kerst al binnen?






3 opmerkingen:

  1. Leuke tips! Dat setje van Essence heb ik nog niet gezien in België. Voor mijn nichtje heb ik wel een setje gekocht met alle mini geurtjes van Essence. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk artikel! Ik wil gewoon alles hebben! Haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke tips, eigenlijk vind ik ook alles leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!