dinsdag 24 december 2013

Lush Bath Ballistics: The Christmas Penguin

Volgens mij is dit alweer mijn laatste bruis figuurtje van de kerst collectie van Lush! Wat gaat dat hard zeg. Ik heb er nog best even over gedaan ze op te maken omdat ik vaak de tijd er niet voor had of het gewoon zonde vond haha. (ja zo ben ik) Toch moest deze lieve pinguïn eraan geloven en ging 'ie mee in het voetbadje. Haha, ik kan er niks aan doen maar als ik deze pinguïn zie moet ik een beetje lachen. Hij is echt zo schattig met z'n snaveltje een beetje naar beneden gezakt en de ogen schots en scheef. Hij ruikt zo al heerlijk dus ik was benieuwd wat het zou doen in het bad. 


Toen ik hem in het water gooide bleef 'ie nog verrassend lang heel. Het viel me op dat deze minder bruisde dan de andere bruisballen. Dat hoeft niet erg te zijn natuurlijk maar het is wel leuk. Na een tijdje verkruimelde het kleine diertje en begonnen de ingrediënten hun werk te doen. In deze pinguïn zit oranjebloesem en Siciliaanse mandarijn-olie vandaar de gouden gloed op de borst van het mini pinguïntje. Ook zit er maismeel in verwerkt wat het water zachter maakt.


Zo zag de pinguïn eruit na een minuutje of 5 in het water. Zoals je ziet nog bijna helemaal heel. Ik heb hem hierna teruggegooid en toen begin 'ie een beetje te verkruimelen. De geur van oranjebloesem en mandarijn-olie was niet heel duidelijk terug te ruiker, wel voelde mijn voeten enorm zacht en verzorgd aan na dit badje. Eigenlijk zoals ik bij de andere bruisballen ook heb ervaren. En dat vind ik echt heerlijk! Bij geen van deze bad producten heb ik nog voetcrème hoeven te gebruiken zo verzorgend zijn deze Bath Ballistics van zichzelf.

Zoals ik al zei, volgens mij was dit de laatste bruisbal van Lush. Conclusie: nou die is volgens mij wel duidelijk. Ik vond ze allemaal hemels! De geuren waren heerlijk, ze verzorgen goed en zeg nou zelf het is toch ook gewoon leuk om zo in (voet)bad te gaan?

De Lush Bath Ballistics zijn nog even te koop in de Lush filialen en op de website
6 opmerkingen:

 1. hahaha die pinquin ziet er niet meer zo goed uit. Ze snavel ziet er een beetje uit als een tong die uitsteekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aaah hahaha hij ziet er zo leuk uit, een beetje een ingezakte pinguin!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een erg fijne bath ballistic!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. The Christmas Penguin is helemaal geen bath ballistic trouwens! Het is een bubble bar. Bath ballistics kun je zo mee het bad in nemen en die bruisen vanzelf, bubble bars moet je echt zelf met je handen verkruimelen onder stromend water. Daarmee waarschijnlijk dat hij zo weinig doet en nog heel bleef nadat je hem erin hebt gegooid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hij ziet er echt leuk uit en klinkt ook fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!