zondag 29 december 2013

My Weekly Update december #5

Ondanks dat ik een paar dagen op Texel ben met mijn schoonfamilie ben ik er toch in geslaagd een Weekly Update te schrijven. Het heeft even wat moeite gekost (i.v.m. het slechte internet) maar dan heb je ook wat!
Zondagavond hebben we meteen mijn vriend z'n kerst pakket open gemaakt en genoten van heerlijke kaas chips en pesto kaas.


Zondag overdag besloten mijn vriend en ik nog even laatste kerstinkopen te doen in Rotterdam Alexandrium. Wat een HEL. Tsja, wie gaat er dan ook op zondag voor Kerst naar zo'n groot winkelcentrum. Uiteindelijk is het, ondanks de drukte, een hele gezellige dag geworden. Wat een sfeer! En het allerbelangrijkste is dat we voor alle kerst cadeaus zijn geslaagd!


 Helemaal blij met mijn warme kerst sokken van de Primark. 


 Mozzarella tosti's met salade. Ideale maaltijd voor als je geen inspiratie hebt, haha.


Woensdagochtend op 1e kerstdag kwam ik uit bed en had mijn vriend als verrassing een heerlijk kerstontbijtje klaar staan. Hoe lief!


 1e kerstdag hebben we heerlijk gegeten bij mijn schoonfamilie. Daar hebben we na het eten nog even gezellig Kolonisten van Katan gespeeld. 


 2e kerstdag moest mijn vriend helaas werken maar gelukkig zijn mijn ouders er dan nog. Met z'n drietjes zijn we even naar een gezellig restaurantje gereden. In de auto maakte ik even deze selfie.


Ik at deze ontzettend hemelse chocoladetaart. Heb 'm wel samen gedeeld met mijn moeder want hij was wel erg machtig.


Mijn vader had bonnen van de Postcodeloterij dat we twee gratis bakken Ben&Jerry's mochten halen bij de PLUS. Voor het eerst naam ik deze Half Baked Ice Cream.


Vrijdagochtend vroeg vertrokken we met de auto naar Texel. Hier stonden we te wachten tot we de boot op mochten. Voor mij is het de eerste keer dat ik naar Texel ben geweest dus het was allemaal erg leuk!


 Gisterochtend hebben we met z'n allen een strandwandeling gemaakt. Het was prachtig weer!

Het is hier echt heel mooi, ik dacht dat ik zo'n eiland maar niks zou vinden maar de natuurlijk is prachtig en in de omgeving en het park zijn meerdere leuke dingen te doen. Maandagmiddag rijden we weer richting huis en dan is het alweer snel oud&nieuw. 

Wat hebben jullie zoal gedaan deze week?
XO
2 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Wat zag Alexandrium er mooi uit! Jammer dat het zo druk was, was echt in elke stad :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dechocoladetaart ziet er heerlijk uit zeg, die rode lipstick staat je super! Leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!