dinsdag 31 december 2013

Terugblik 2013

Goedemorgen allemaal op deze laatste dag van het jaar. Ik vind het altijd een gek idee, het gaat zo snel allemaal. Straks staat er weer een gloednieuw jaar voor de deur waarin we weer allemaal leuke, spannende, nieuwe dingen gaan meemaken. Weer een nieuwe start! Ik wil vandaag terugkijken op het afgelopen jaar. Wat heb ik hierin veel meegemaakt zeg. Tijd voor een terublik! En ik wil jullie bij deze alvast een spetterend & heel erg gelukkig nieuwjaar wensen. Doe voorzichtig vanavond en maak er een feestje van!In januari dit jaar kregen mijn vriend en ik de sleutel van ons eerste huisje. Wat hadden we hier lang op gewacht zeg. Op deze foto zie je wel hoe blij ik ben!


Voor het eerst gekookt in ons huis. Dit zijn hele kleine dingen waar ik dan echt van geniet. Het blijft toch heel speciaal allemaal.


Op 9 maart gaven we een housewarming en vierden we gelijk mijn verjaardag (ik ben 5 maart jarig). Het was een gezellige, drukke boel. 


 In 2013 namen we een nieuw huisdier in huis. Dit schatje Bella. Ik wilde al heel lang een kat maar mijn ouders zijn allebei allergisch. Dus wat doe je dan als je op jezelf woont? Juist. We hadden ons oog eigenlijk op een jonge kitten in het asiel laten vallen maar toen we haar op wilden halen was ze helaas al weg. Toen liet het personeel ons deze poes zien. Zij zat het langste in het asiel en was wat angstig. Ik was direct verliefd, ook wel een klein beetje bang omdat ze zo schuw was, maar besloot haar toch mee te nemen. De beste beslissing ooit! Wat is ze lief en voor een eerste poes precies goed voor ons. 


Hoe kun je hier nu niet verliefd op worden?


Toch ook een klein hoogtepuntje van dit jaar: ik kocht mijn eerste Marc Jacobs luchtje. Yaaay!


Gister ben ik teruggekomen na een paar dagen Texel met mijn schoonfamilie. Wat een prachtig eiland! Dit was voor het eerst dat ik op een eiland ben geweest, de natuur is zo mooi en uitgestrekt. Ik vond het heerlijk. 


Dit zal een heel groot avontuur worden: 7 maanden verblijven in Melbourne (AustraliĆ«). Zoals jullie misschien wel weten moet mijn vriend een half jaar verplicht stage lopen in het buitenland voor zijn opleiding Commerciele Economie. We hebben besloten om samen naar Australie te reizen. Elkaar zolang missen is voor ons allebei geen optie en financieel is dit ook het beste. Ik ga daar werken en als mijn vriend zijn stage heeft afgerond gaan we daar nog een paar weken rondreizen. Het is nu nog 2 weken voordat we in het vliegtuig stappen en de spanning gaat toch wel heel erg komen nu. Het is zo eng, alles regelen, mijn ouders die ik moet missen .. maar ik weet waarvoor ik het doe! En het wordt vast fantastisch! Voor degene die het filmpje niet hebben gezien (klik hier om deze terug te kijken) ik blijf natuurlijk gewoon door bloggen als ik daar ben. 


Maar het allergrootste hoogtepunt is natuurlijk het opstarten van mijn eigen blog. Ik begon hiermee in april.. Het begon eigenlijk met het idee om wat tijd te verdrijven. Ik werkte niet zoveel en wilde graag iets te doen hebben. Schrijven heb ik altijd leuk gevonden en ik las op dat moment ook veel beauty blogs. Beauty is een andere passie die ik al vanaf jongs af aan heb. Dus ik dacht; waarom niet combineren? En zo was LipstickLicious geboren. Ik doe dit nog elke dag met heel veel plezier en dat komt natuurlijk voor het grootste deel door jullie, mijn lezers. Dit motiveert extra om zoveel mogelijk te schrijven en mijn blog op alle mogelijke gebieden te verbeteren. Ik schafte daarom dit jaar een spiegelreflex camera aan om mooiere foto's te maken. Wie weet wat voor nieuwe dingen ik in 2014 ga doen omtrend mijn blog? Ik wil jullie in ieder geval heel erg bedanken voor het lezen en de ontzettend leuke en lieve reacties! Daar doe ik het voor!


Voor degene die iets met vuurwerk gaan doen vanavond: pas alsjeblieft op en verlies je vingers niet! Ik ga vanavond samen met mijn vriend naar mijn zwager en schoonzus in Den Haag. Na 12 uur gaan we naar Club Seven. Ben heel erg benieuwd, dit is voor ons de eerste keer dat we echt uitgaan dus dat zal wel erg gezellig worden.

Ik ga nu heel snel aan de gang met oliebollen bakken want die mogen vandaag niet ontbreken!


Iedereen heel veel plezier vandaag en ik zie jullie in het nieuwe jaar.
2014 here we come!
1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!