maandag 16 december 2013

The Body Shop Vanilla Bliss scrub & Cranberry Joy bodybutter

Als de kerst collecties de winkels weer binnenstromen móet ik altijd even langs The Body Shop. Zoals veel van jullie misschien weten heb ik een tijdje bij The Body Shop gewerkt en mocht ik vaak wat samples mee naar huis nemen. En zeker met de kerst producten was dit altijd weer een feest! Sinds ik, toen ik 15 was, de Cranberry lijn heb ontdekt kan ik niet meer zonder in de winter. Ook nam ik een nieuw product mee naar huis; de Vanilla Bliss body scrub. 


De Vanilla Bliss & Cranberry Joy producten komen ieder jaar in het najaar weer naar The Body Shop. Een soort van 'Limited Editions' zou je wel kunnen zeggen. Ik ben en blijf heel erg fan van de Cranberry Joy producten. Eerder heb ik er al een hele scrub van opgemaakt en een aantal jaar geleden ook een body butter. Ik vond het tijd om dit product te 'herontdekken'. Toch sprak de Vanilla Bliss mij ook wel aan. De geur vond ik direct heerlijk en het duurde niet lang voordat ik met twee producten de winkel uitliep.


Als eerste de body butter. Zoals we gewend zijn van TBS body butters zitten ze in een mooie grote pot van 100ml.  De verpakking hebben ze lekker kerstig gemaakt met sneeuwvlokjes en sneeuw. Nodigt meteen uit om in je mandje te doen vind je niet?


Op de achterkant staat even voor de duidelijkheid dat je de body butter niet op je gezicht moet smeren (altijd fijn om te weten!) en op een koele plek moet bewaren.
Ik vind het opendraaien van de deksel altijd een leuk moment. Klinkt dat stom? Whatever, kijk hoe mooi dit eruit ziet? Heerlijk romig & de geur is echt verrukkelijk. 


De body butter smeert goed uit, in het begin een beetje stroef maar dit gaat al snel soepel. Ik heb van mijzelf niet echt een droge huid maar met de winter merk ik toch dat wat extra verzorging in de vorm van een dikkere crème geen overbodige luxe is. Ik gebruik dit soort body butters daarom ook altijd in het najaar en de winter. In de zomer is dit gewoon teveel op mijn huid. 


Kom maar op met de Vanilla Bliss scrub! TBS scrubs vind ik ook altijd erg fijn. De scrub deeltjes zijn niet te grof of te fijn, precies goed. De geur is voor mij vrij onbekend (shocking!), vanille geurtjes vind ik snel te overheersend en niet zo prettig. Deze daarentegen vond ik toen ik 'm in de winkel rook ik erg lekker en besloot hem daarom mee te nemen. 


De ingrediënten, ik bleef een vervelende lichtval houden op deze foto. Sorry hiervoor! Zoals je misschien wel kunt zien zit er als hoofdbestanddeel water in en vrij weinig vanille. Misschien vind ik deze scrub daarom wel zo lekker omdat hij niet te overheersend en te sterk is. 


De scrub zit in een knijptube. Dit vind fijn, hygiënisch ook. 


De scrub is lekker vloeibaar. 


En smeert gemakkelijk uit. Zoals je kunt zien zitten er ook echt kleine stukjes vanille in. De stukjes voelen prettig aan op de huid, niet scherp of pijnlijk zoals bij grovere scrubs soms het geval kan zijn.


Deze scrub is heel fijn voor dagelijks gebruik, dit doe ik eigenlijk nooit maar door de hele zachte scrub deeltjes kan het geen kwaad. Bovendien verzorgt het de huid ook erg goed & in combinatie met een body butter kan jouw badkamer-momentje niet meer stuk! Ik ben heel tevreden met beide producten, ik had ook niet anders verwacht van The Body Shop. De Cranberry Joy body butter heb ik dus al eerder gebruikt, daarvan wist ik dus ook wel weer wat ik kon verwachten. Met de Vanilla Bliss was het toch iets anders maar hier ben ik nu helemaal fan van! Dit is een van de weinige producten met vanille erin die ik precies de goede hoeveelheid vanille geur vind hebben. Klinkt ingewikkeld maar jullie snappen wat ik bedoel toch? 

Vanilla Bliss body scrub 100ml: €10,00
Cranberry Joy body butter 100ml: €16,00

De kerst producten van The Body Shop zijn te koop bij alle Body Shop filialen. 
3 opmerkingen:

  1. De body butter lijkt mij super lekker! Ik heb de ginger sparkle, ook heerlijk :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!