donderdag 30 januari 2014

Nivea Soft crème

Nivea Soft. Mijn redding als het gaat om nachtverzorging voor mijn huid. Nacht creme heb ik altijd lastig gevonden. Of ze waren te vet, of ze gaven mijn huid toch niet dat lekkere verzorgde gevoel dat ik wilde. Tot ik Nivea Soft ontdekte. Heaven!


Je hebt de Nivea Soft in een groot of klein potje. Geen idee waarom maar ik kocht meteen een grote pot. Je kunt maar beter gelijk genoeg hebben toch? Alhoewel dit toch een gokje was, ik wist natuurlijk niet of ik het iets zou vinden.


De verpakking zag er al ontzettend leuk uit, op deze zit een special Limited Edition ontwerpje. De 'gewone' Nivea potten zijn blauw zoals we gewend zijn.


De ingrediënten op de achterkant.


De crème is lekker dik en romig.
Ik gebruik de crème dus altijd 's avonds voordat ik naar bed ga. Als dagcrème vind ik 'm net iets te dik maar om 's nachts in te trekken is deze perfect.
Ik vind deze crème helemaal fantastisch! Je kunt deze ook voor je hals, nek en andere droge plekjes gebruiken. Dit is gewoon een alleskunner onder de crèmes haha. Ik kan niet meer zonder. Jammer dat ik nu in Australië zonder zit. 

De Niveau soft crème is te koop bij de meeste drogisterijen en kost €5,95 voor 200ml.

2 opmerkingen:

  1. Goede review! Ik vind Nivea altijd erg fijn!!

    XxX
    http://fabulousstylews.blogspot.com
    www.facebook.nl/fabulousstylews

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!