donderdag 13 februari 2014

´Botanics of Australia´ gezichts scrub

Ook in Australië heeft mijn gezicht af en toe een grondige scrub beurt nodig. Ik heb bewust geen scrub vanuit thuis meegenomen omdat ik dit zonde vond van de ruimte in mijn koffer. En ik vond het wel leuk om op ontdekkingstocht te gaan door de beauty producten in de drogisterijen van Australië. Zo kwam ik bij de 'Botanics of Australia' scrub. Deze scrub trok gelijk mijn aandacht, het feit dat deze het goedkoopste was daargelaten, een mooie grote tube en de scrub bevat aloë vera en jojoba olie. Klinkt heel fijn!


De jojoba olie trekt geleidelijk in de huid zodat deze het maximale van de olie kan opnemen. Jojoba olie heeft een genezende werking op een beschadigde huid. Deze scrub kan daarentegen voor alle huidtypes worden gebruikt.

 De ingrediënten. 


 De tube heeft een gewone dop. Dit vind ik op zich wel fijn werken. 


 De scrub is wit met wat blauwe korreltjes erdoorheen. 


Zodra ik de scrub over mijn huid uitsmeerde merkte ik al dat het een hele milde scrub was. Er zitten niet zoveel scrub deeltjes in en is heel anders dan de scrub die ik normaal gebruik van de Hema. 


Ik vind dit een fijne scrub en hij doet ook zeker wat 'ie moet doen. Als deze scrub op is zou ik op zoek gaan naar een iets grovere scrub, dat vind ik nóg prettiger. 

De 'Botanics of Australia' scrub kocht ik bij de K-mart (soort Makro) voor $4,00


Lipsticklicious heeft ook een Facebook pagina! Heb jij 'm al ge-liked? 1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!