vrijdag 14 februari 2014

Tips voor een romantische Valentijnsdag

Het is weer zover: 14 februari, de meest romantische dag van het jaar. Om eerlijk te zijn vind ik dit een klein beetje onzin. Als je met iemand samen ben moet iedere dag de meest romantische dag van het jaar zijn. Toch doen we allemaal wel een beetje mee aan dit 'feestje'. 


Maar wat kun je nou doen op een dag als deze? Als je met iemand bent is het natuurlijk wel zo gezellig, maar toch kan het heel lastig zijn te bepalen wat je voor leuks kunt doen. Daarom heb ik een paar tips voor je en vertel ik je hoe je er, ook in je eentje, een geweldige dag van kan maken!


De bioscoop, uit eten gaan zijn natuurlijk hele goede opties om iets gezelligs te doen. Ik en mijn vriend doen ook vaak zoiets. Maar het is ook wel weer een beetje standaard. 


Waarom ga je er niet eens lekker tussen uit samen? Ik ben met mijn vriend weleens naar Brussel geweest. Dit is echt een absolute aanrader! Wat is deze stad romantisch zeg, en het hoeft je niet eens zoveel te kosten. We hebben het er nog steeds over hoe leuk we het hier hebben gehad. Ligt België je niet zo? Kies dan voor een andere romantische bestemming zoals; Wenen, Londen, Parijs of blijf lekker dichtbij huis en ga naar een hotel in Amsterdam. Zelf ga ik niet zoveel naar Amsterdam maar als ik er een keer ben zie ik weer hoeveel leuke dingen je in deze stad kunt doen.


Samen koken of bakken! Mijn vriend is dol op koken, hij is helaas niet zo van het bakken, maar op zo'n dag als deze is het wel heel gezellig om samen iets lekkers te bereiden. Een taart, Valentijns koekjes of een diner. Wat wij 2 jaar geleden deden is kaas fondue maken, heel simpel maar ontzettend lekker en gezellig!


Houden jullie allebei van relaxen en je even lekker te laten verwennen? Ga naar een sauna of een Welness Center. Massages, Hammam en tussendoor even uitgebreid lunchen met z'n tweeën. Dé ideale Valentijnsdag als je het mij vraagt!


Ben je alleen? Dan hoeft Valentijnsdag echt geen crime te worden, deze dag kun je namelijk ook gewoon vieren met vriendinnen, je lieve moeder of iemand anders waar je veel om geeft. Films kijken, cupcakes maken, uit eten gaan er is van alles wat je kunt doen zonder jou prins op het witte paard.


Dit waren maar een paar kleine tips wat je zou kunnen doen. Wees creatief en think outside the box dan wordt jou Valentijnsdag ongetwijfeld een succes!

Heel veel (liefdes)plezier <3
XO
3 opmerkingen:

 1. Leuke post!! Happy Valentines day!!

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Fijne Valentijnsdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super lief allemaal. Fijne valentijnsdag <3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!