dinsdag 4 februari 2014

Rimmel Apocalips lip laquer

Lip laquer is een lip product met de intensiteit van een lipstick en het gemak van een lip gloss. Ik had nog geen ervaringen met dit soort lip producten dus daarom was ik maar al te blij dat ik de Rimmel Apocalips kon uitproberen.


De lip lacquer ziet er mooi uit in een slanke huls die fijn in de hand ligt.


De dop heeft de vorm van een soort steen en is buitenaards zwart. De onderkant laat de kleur goed zien. 


De Rimmel Apocalips lip lacquer komt in 7 fantastische kleuren. Ik kocht de lip lacquer in de kleur 402 Across the Universe, als het goed is een mooie dieprode kleur.
Ik vind het fijn dat het een spons applicator is, dit brengt erg gemakkelijk aan. 


Een swatch. WAUW! I love it already. 


De Across the Universe op mijn lippen.
Ik ben echt verbaasd over het effect! Zoals ik al zei heb ik nog nooit eerder lip lacquer gebruikt en om eerlijk te zijn dacht ik dat 't net als lipgloss een beetje plakkerig zou zijn. Integendeel! Het is op geen enkele manier plakkerig, het brengt super easy aan, de kleur is geweldig en belangrijker: het blijft gewoon bijna een dag zitten! Ik heb deze gedragen met oud&nieuw, en zelfs na een herhaaldelijke ontmoeting met een champagneglas bleef deze lacquer zitten waar 'ie zat. Ik ben om!

De Rimmel Apocalips lip lacquer is te koop bij o.a. de Kruidvat en kost €10,99
3 opmerkingen:

  1. Deze lip lacquer is zo fijn! Ik heb hem in de kleur celestial, maar ik zou er eigenlijk nog wel meer kleuren van willen =)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!