dinsdag 18 februari 2014

Waar maak jij je op?

Geen idee hoe ik hier op kwam, ik zat zo eens te denken en bedacht me ineens dat ik op dit moment (in Australiƫ) niet echt een plek heb om me op te maken. In Nederland doe ik dit half in de gang bij de spiegel en half in de badkamer. Ik vroeg me af hoe dit bij anderen zit. Hebben jullie een speciale plek waar je jezelf opmaakt?


Het lijkt misschien vanzelfsprekend om een make-up kast te hebben waar je je iedere ochtend aan opmaakt. Tenminste, dit was het voor mij wel toen ik nog thuis woonde. Ik vind het altijd wel grappig om bij anderen te kijken hoe hun make-up plekje eruit ziet. Dit verschilt per persoon heel erg, de een heeft een echte kaptafel met alles heel georganiseerd en bij de ander is het een zooitje haha. 


Sinds ik op mezelf woon heb ik helaas geen ruimte meer voor een make-up kastje en moet ik het doen met de spiegel in mijn badkamer. Mijn make-up spullen bewaar ik in mijn nachtkast naar mijn bed. Bij mijn ouders had ik een Ikea kast (niet echt een opmaak tafel ofzo) waar ik al mijn spullen in bewaarde. Die heb ik meegenomen naar mijn huisje maar die wordt nu gebruikt als gang kastje haha.


Mijn 'nachtkastje' heb ik meegenomen uit mijn oude kamer. Het is niet echt een nachtkastje maar whatever, ik heb een beetje moeten improviseren. Daarmee bedoel ik dat ik bakjes, die je eigenlijk voor thee in te bewaren gebruikt, op mijn kastje heb gezet en daar al mijn nagellak in heb gedaan. Ik merk wel dat ik echt teveel spullen heb want al mijn lades zitten vol en ik heb nog zoveel troep die nu in het kastje in de badkamer staat. Hopelijk als we over een paar jaar een huis kunnen kopen, kan ik dan een aparte plek maken om mijn make-up spullen en opmaakplek neer te zetten.


Vertel, hoe ziet make-up/opmaak plek eruit? Hebben jullie een speciale kaptafel of staan jullie gewoon elke dag voor de spiegel in de badkamer zoals ik dat doe?
1 opmerking:

  1. Ik maak mij altijd gewoon in de badkamer op, omdat ik daar het beste licht heb..

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!