maandag 17 februari 2014

H&M lente collectie 2014

We kijken volgens mij allemaal weer uit naar de lente, waar het weer wat beter wordt en we met een beetje geluk af en toe het zonnetje weer even kunnen zien. En daar hoort natuurlijk ook wat nieuwe kleding bij! De lente collectie van de H&M is misschien iets anders als wat we van de modeketen verwachten; iets duurder, iets meer trendy en de stoffen zijn van betere kwaliteit. Ik ben benieuwd! Kijk je mee naar een paar voorbeelden?


 
Dit vind ik een goed voorbeeld van hoe trendy de lente kleding van H&M is dit jaar. De stof en het motiefje zijn wat anders als anders. Snappen jullie wat ik bedoel?


Geweldig mooi jasje!

Ik vind het hele mooie kleding, er zitten zeker wel wat dingen bij die ik zelf zou kopen. Het is zeker een hele aparte collectie. Wat vinden jullie ervan?

Vanaf maart is de kleding uit deze collectie te koop.
5 opmerkingen:

 1. Er zitten zeker mooie dingen tussen. Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh heel gaaf! Die gele jas is prachtig. Ben benieuwd hoe duur het dan allemaal wordt.. Als het niet megaduur wordt ga ik er zeker een hoop van kopen!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zitten mooie dingen tussen! Alleen jammer dat niets meer aansluitend is..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap helemaal wat je bedoelt! Alles ziet er net even wat unieker en kwalitatiever uit! Ik kan niet wachten tot alles 'shopbaar' is :D

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!