zaterdag 15 maart 2014

A Homegrown Table

Naar aanleiding van mijn artikel waarin ik mijn verjaardagscadeaus liet zien wil ik een apart artikel besteden aan het kookboek wat ik heb gekregen: A Homegrown Table van Emma Dean. Als je Masterchef Australia hebt gezien dan weet je wel over wie ik het heb. In dit kookboek staan heerlijke recepten voor ontbijt, lunch en diner maar ook simpele basisrecepten. 


Ik was al een paar keer langs dit boek gelopen, het trok me zo aan. In het tv programma vond ik Emma altijd al erg leuk, ze was lekker chaotisch maar kreeg het toch vaak voor elkaar om een heerlijk gerecht op te dienen. Het moest gewoon zo zijn dat ik deze cadeau kreeg. Ik kan wel koken maar vind het een ramp om elke keer iets nieuws te bedenken. Dit boek gaat me hier zeker bij helpen. 






Ik ga altijd al kwijlen bij het zien van dit soort foto's ...


Het boek heeft ontzettend mooie, sfeervolle foto's die je meteen een beetje meetrekken in het leven van Emma. Ze is opgegroeid op een boerderij waar ze vanaf jongs af aan al veel leerde over de natuur en de ingrediƫnten waar ze tegenwoordig mee kookt.




Het boek laat je recepten zien voor ontbijt, brunch, diner en zoete gerechten. Voor ieder wat wils!


Hoe heerlijk ziet dit eruit?


Scrumbled eggs!


Ze deelt zo tussendoor ook een paar hele handige tips en tricks met je.


Ik vind dit echt een hele mooie foto. Hier zie je Emma samen met haar vriend.

Wauw wat ben ik blij met dit boek! Ik heb besloten gewoon bij recept 1 te beginnen, is het niet lekker dan hebben we pech haha. Enige minpuntje is dat het boek nogal zwaar is en ik even geen idee heb hoe ik het mee ga krijgen in mijn koffer naar huis. Ach, dat zien we dan wel weer.

A Homegrown Table kost hier in AustraliĆ« $28,00 maar is ook te koop via bol.com 




3 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een prachtig uitziend boek, begrijp goed dat je daar blij mee bent! Zelf ben ik ook dol op dat soort boeken, ook fijn dat er zoveel mooie foto's in staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WAUW, wat een prachtig boek! Ik hou altijd van dit soort boeken met mooie fotografie. Ziet er geweldig uit! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooi boek en prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!