zondag 16 maart 2014

My Weekly Update maart #3

Dit was een geweldige week! Mijn vriend was drie dagen vrij vanwege Labour Day en daarom was er kermis en vuurwerk in Melbourne waar we twee dagen achter elkaar naartoe zijn geweest. Dan is het altijd jammer als het 'gewone leven' weer begint.


Toen we door de stad liepen zagen we ineens allemaal mensen omhoog kijken en foto's maken. Blijkbaar was een vliegtuig bezig om iets te schrijven in de lucht. Het duurde heel lang dus we hebben het niet helemaal gezien, maar ik vond dit wel grappig: Armin. Wat zou het geweest kunnen zijn?Binnenkort is er een Formule1 race in Melbourne. Onderweg naar de kermis liepen we langs twee Formule1 wagens. Tsja, ik was met een jongen dus moesten we even stil staan haha. Ik was behoorlijk moe van het lopen, had last van m'n rug dus besloten we op de kermis lekker in het gras te gaan liggen. Relax!


 Hi there!
Na de kermis hadden we nog geen zin om naar huis te gaan dus gingen we naar binnen bij een club. Super gezellig alleen is alcohol mega duur in Australië. Voor twee biertjes rekende we $22,00 af. Holy moly!Zondag is altijd boodschappen dag maar omdat er nu kermis was besloten we om maandag te gaan. We gaan altijd naar de ALDI omdat het daar het goedkoopst is. Aangezien ze daar een paar dingen niet hadden gingen we naar een andere supermarkt. Ik wilde graag wat amandelen voor in mijn havermout maar een hele zak is al gauw $25,00. Toen kwamen we dit tegen. Een beetje Jamin-achtig maar dan met nootjes. Ik was nu voor een zakje amandelen maar $2,00 kwijt. Fijn! Ik kocht nog een leuk verjaardagscadeautje voor mezelf. Deze oorbellen heb je al eerder in dit artikel gezien. 


 Strawberry time! Ah, ik kan echt een hele bak op een dag eten. 


 Oké, nu snap ik de 'havermout hype' pas. Ik begin steeds meer gek te worden op mijn havermout ontbijt. Nu nog lekkerder met amandelen erdoor.


 Tijd voor een snack.


Leesvoer!Na het weekend dat we naar de kermis zijn geweest kreeg ik overal last van bultjes, vooral op m'n armen en benen. Ik ben naar een apotheek geweest en blijkt dat ik zonne-allergie heb. Geniaal, zit je in Australië krijg je dit. Ik kon een speciale crème kopen maar dat kostte me dan $45,00. Vond ik iets te duur dus ik heb in de supermarkt een gewone, dikke crème gekocht wat ik nu twee keer per dag aan moet brengen. Helaas duurt het dan wel jammer voordat de plekjes weg zijn. Maargoed, deze pot crème is nu even mijn redding. Ja hoor het is weer tijd voor het maandelijkse gebeuren .. ahum. Ik had zo'n trek in chocolade dat we vrijdagavond naar de supermarkt zijn gelopen. Ohja, niet alles is voor mij haha.


Zaterdag besloten we er een lekkere luie dag van te maken. Tot nu toe zijn we ieder weekend weggeweest, het weer zou ook wat minder worden dus blijven we gewoon thuis. 
En bij een luie dag hoort ook lui eten. Subway!

We hebben al twee weken heel slecht, of geen, internet hier. Mocht er dus een keer geen artikel online komen dan is dat de oorzaak. Ik baal er heel erg van en probeer zo goed mogelijk dingen te regelen maar zonder internet gaat dit vaak wat lastig.


Hoe gaat het met jullie? Al lekker in het lente zonnetje gezeten?

XO
4 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een super leuke foto's! Weer wat anders dan een standaard Nederlandse diary ;) Zo te zien heb je een erg leuke week gehad. Zelf heb ik afgelopen week ook lekker van het zonnetje genoten! Liefs Svenja.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto's en heerlijk al dat chocola!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's! Ik heb wel honger gekregen nu haha :3

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!