woensdag 19 maart 2014

M.A.C. Viva Glam Rihanna

Ieder jaar lanceert een celeb Viva Glam voor M.A.C. Dit jaar is dat niemand minder dan Rihanna. Zij lanceert twee prachtige, opvallende rode lipsticks die goed haar gewaagde en zelfzekere stijl laten zien. De opbrengst van de verkoop gaat zoals altijd naar de hulpverlening aan vrouwen, mannen en kinderen die leven met HIV/Aids. Een hele goede zaak!
De verpakkingen zien er al prachtig uit. Donkerrode hulzen wat ook echt helemaal bij Rihanna past. Zoals je op deze foto kunt zien komt er als je de dop van je lipstick afhaalt de handtekening van Rihanna tevoorschijn.Viva Glam lipglass
€17,50
De lipglass is een heel stuk lichter dan de lipstick. Houd je dus niet zo van de donkerrode kleur van de lipstick dan is dit een goed alternatief! 


Viva Glam Lipstick
€18,50
De kleur van de lipstick is niet zomaar een rode kleur. Het is een transparant rode kleur met hele kleine glittertjes, het is dus geen matte lipstick zoals RiRi Woo. Toch kan deze kleur iedereen mooi staan, bovendien is 'ie zowel voor overdag als voor naar een feestje goed te dragen. 

M.A.C. Viva Glam Rihanna lipstick en lipglass zijn te koop bij de Bijenkorf.
4 opmerkingen:

 1. Echt een prachtige lipstick <3 Helaas staat rood mij niet zo, anders had ik hem zeker weten gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit zo'n mooie lipstick! Ik wil hem echt nog wel gaan kopen hihi.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zou ik nog wel een keer willen kopen! Ik volg je nu trouwens ook op bloglovin' , je hebt echt een toffe blog :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!