zondag 9 maart 2014

My Weekly Update maart #2

Deze week was een super leuke week, wil je weten waarom? Kijk dan snel verder. Zondagavond had ik zin in een maskertje. Mijn huid word al een stukje beter maar dit masker gaf nog even een extra boost!


Dinsdag deed ik verjaardagsboodschappen. Ik wilde de ochtend van mijn verjaardag eens lekker ontbijten met croissantjes en als gebak had ik donuts gekocht. Die overigens ontzettend smerig waren haha. De croissantjes waren wel heel lekker!


Dit boek kocht ik een jaar geleden al in Nederland maar nu we er serieus mee bezig zijn om een pup te nemen als we terug komen uit Australië ga ik me alvast goed inlezen. 


Toen was het dinsdagavond en werd het 00:00. Ik ben jarig! Had eigenlijk niks verwacht maar mijn lieve vriend had tijdens zijn pauze van stage stiekem een klein cadeautje voor me gekocht. Hoe lief! Ik was zo verrast!


 Ik had op Schiphol van een vriend een envelop gehad die ik echt pas op mijn verjaardag open mocht maken. Eindelijk!


We hebben een geweldige dag gehad, zijn naar de dierentuin geweest en daarna nog even de stad in gegaan. Daar mocht ik nóg een cadeau uitzoeken! Ik koos voor het kookboek van Emma Dean. Mijn vriend en ik kijken altijd naar Masterchef Australia en we hebben haar in dat seizoen van het programma gevolgd. Zo leuk dat ze een eigen kookboek heeft. Er staan hele lekkere recepten in. Ik ben ontzettend verwend! 


Daarna begon het gewone leven weer. Ik wilde aan mijn blog werken maar het internet is al een week ontzettend slecht. Dus dan maar een filmpje kijken tijdens de lunch: Harry Potter deel 1!


Een paar kaarten gekocht en geschreven voor iedereen in Nederland. Noem me ouderwets maar ik vind 't zo leuk om te doen.


Bij de Mac in Australië kun je je eigen 'Amore meal' samenstellen. Dan krijg je een groot menu en mag je daarnaast nog twee dingetjes uitkiezen. Yummie!


Deze foto was ik vorig weekend vergeten. We wilden boodschappen doen bij de Aldi en zaten te wachten bij de tram waar we na 15 minuten erachter kwamen dat het hele weekend geen trams zouden rijden. Dus toen weer wachten op een bus. Wat een gedoe..


 We kopen bij de Aldi altijd heel veel gehakt in, zo'n 2 kilo. Dit verdelen we dan in plastic zakjes en dat vriezen we weer in. Zo hebben we voor ruim een week weer te eten. Handig!


 Tot mijn grote verbazing zag ik dat er twee brieven in de brievenbus zaten voor mij. 


 Allebei van mijn ouders voor m'n verjaardag, hoe lief. 


 Gisteren zijn we, nog voor mijn verjaardag, de Skydeck opgeweest. De hoogste woontoren van de wereld van bijna 300 meter hoog. Het was echt spectaculair!


 Hi there!


 Daarna zijn we lekker uit eten geweest bij een super gezellig restaurantje. 


 Happy boyfriend!


 Happy me!


Vooraf namen we focaccia met rosemarijn. Heel lekker, ze hadden er een klontje boter bij gedaan met zeezout eroverheen. Dit ga ik thuis ook eens doen, het geeft gelijk een hele lekkere smaak.


 Ik nam een Cheeseburger met patatjes. Ik kreeg de burger helaas niet helemaal op, hij vulde heel erg maar was heerlijk!

Een een hele leuke week dus! En het is nog niet voorbij want mijn vriend is morgen ook nog vrij. Het is hier het hele weekend feest vanwege Labour Day dus in de stad is van alles te doen. Wij vermaken ons dus wel!

Heel fijn weekend iedereen!
XO
1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!