zaterdag 1 maart 2014

See by Chloé Eau de Parfum

Geurtjes vind ik echt iets magisch hebben. Ze kunnen je terugbrengen naar een bepaald moment en herinneringen terug brengen. Dat wilde ik ook met mijn reis naar Australië, hoe leuk zou het zijn dat als ik weer terug ben in Nederland en een geurtje op spray waarmee ik me meteen weer terug waan in dit geweldige land? Toen ik See by Chloé in de winkel zag staan en op een bordje las dat 'ie met korting was wist ik wat me te doen stond ...


Niet alleen liep ik met een heerlijke geur de winkel uit, ik kreeg er ook nog een super lief en handig tasje bij. Handig om bijvoorbeeld, make-up in te bewaren. 


Het doosje lacht je al tegemoet met z'n mooie rode kleur. 








Tadaaaaáa ...


Ah, als ik dit zie ben ik intens gelukkig.


See by Chloé ruikt heerlijk naar bloemen. 'Een verslavende geur die je zintuigen doet ontwaken.' 



Topnoten: Bergamot
Hartnoten: Jasmijn, appelbloesem
Basisnoten: Sandelhout en vanille

Ze zeggen dat dit luchtje je zintuigen doet ontwaken en ja dat doet het echt. Bloemig, fris, een heerlijk voorjaars geurtje. 



Ik ben verslaafd aan See by Chloé, tot nu toe heb ik hem elke dag gedragen en heb er nog geen seconden spijt van dat ik 'm heb gekocht. Bovendien is het ook nog eens een plaatje om naar te kijken, wat wil je nog meer?

Eau de Parfum 30 ml - €46,00 
Eau de Parfum 50 ml - €64,00
Eau de Parfum 75 ml - €82,00

See by Chloé is te koop bij de parfumerie.




1 opmerking:

  1. Oh ja die ken ik, hij ruikt zó lekker!! Ik kan me goed voorstellen dat je hem iedere dag draagt :) En wat handig dat je er zo'n tasje bij kreeg! x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!