woensdag 16 april 2014

H&M en Alexander Wang

Misschien hebben sommige van jullie het al gehoord of ergens gelezen, Alexander Wang gaat samenwerken met de modeketen H&M. Naast zijn kleding staat Wang ook enorm bekend om zijn geweldige tassen. Hij is de eerste Amerikaanse ontwerper die met H&M gaat samenwerken. 


Alexander Wang begon in 2005 zijn eigen label dat zich in eerste instantie alleen op breisels focuste. Later begon hij met het ontwikkelen van een complete ready-to-wear lijn. Drie seizoenen geleden werd Wang benoemd tot hoofdontwerper van Balenciaga, daarnaast ontwerpt hij nog een goedkopere lijn met veel jersey basics. 


H&M's creative adviser, Margareta van den Bosch onder de ontwerper: 'We hebben Alexander's ontwerpen altijd mooi gevonden. Het is jong, maar tegelijkertijd zijn het items die iedereen, ongeacht hun leeftijd, kan dragen. Wang voelt zich op zijn beurt vereerd om de eerste Amerikaanse ontwerper te zijn die meedoet, zeker ook omdat het concept dit jaar tien jaar bestaat.'Alexander Wang zal accessoires en vrouwen- en mannenkleding ontwerpen voor H&M. Alle items van Wang zullen vanaf 6 november 2014 in de winkels liggen en ook online te bestellen zijn. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!