donderdag 17 april 2014

MAC Expensive Pink & Ricepaper eyeshadow

MAC oogschaduws zijn razend populair. Ik had ze zelf nog nooit geprobeerd maar daar is nu verandering in gekomen! Ik kocht de kleuren Expensive Pink en Ricepaper, twee van de meest verkochte kleuren oogschaduw. 


Zoals we van MAC gewend zijn zitten ook deze oogschaduws in een mooi zwart doosje. Geen poespas en de verpakking beschadigd op deze manier niet. Tot voor kort gebruikte ik niet of nauwelijks oogschaduw maar ik probeer nu toch wat meer looks uit en ik moet zeggen dat het me goed bevalt. Daar konden dus best twee nieuwe mono oogschaduws bij. Dit zijn mijn eerste wat duurde oogschaduw producten dus vanzelfsprekend was ik benieuwd of het het geld waard was. 
Als eerste Expensive Pink. De verpakking is nu ook weer eenvoudig maar mooi. Fijn vind ik dat de deksel doorzichtig is zodat je weet welke kleur je pakt. 


 Ook op de achterkant staat duidelijk aangegeven met welke kleur je te maken hebt.


 De ingrediënten staan op de zijkant van het doosje.


Deze kleur is echt heel mooi en bijzonder. Het is een oud roze kleur die ik nog niet eerder gezien heb. 
Dan Ricepaper. Deze is echt heel populair. Deze is ideaal om onder gekleurde oogschaduws te gebruiken en om in je binnenste ooghoek aan te brengen. Ik vind hem zelf iets te gelig om hem als highlighter op het wenkbrauwbot te gebruiken.
 Het lijstje met ingrediënten. 


 Ook deze kleur vind ik prachtig, het fijne is dat je deze met bijna iedere kleur kunt combineren. Echt een musthave. 
De swatches. Hier kun je heel goed zien hoe mooi de roze kleur is. Op de huid komt 'ie nog mooier uit dan in het doosje, wat logisch is natuurlijk.
 Mét flits.


De ooglook. Ik gebruik deze kleuren graag samen, als eerste breng ik Ricepaper aan over mijn bewegend ooglid en  in mijn binnenste ooghoek. Daarna breng ik Expensive Pink tot de helft van mijn ooglid aan en blend ik dit heel lichtjes in de arcadeboog.


Ik snap wel waarom mensen zo enthousiast zijn over de oogschaduws van MAC. Het pigment is fantastisch, ze vervagen niet en blijven de hele dag mooi zitten, wel gebruik ik er een oogschaduw basis onder.


MAC eyeshadow is te koop bij de MAC Counters en in de Bijenkorf en kosten €17,00 per stuk.

8 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!