donderdag 3 april 2014

LipstickLicious is jarig!

Tijd voor een feestje want vandaag bestaat LipstickLicious precies 1 jaar!


Op 3 april 2013 begon het allemaal. Ik startte mijn eigen blog, en dat was niet LipstickLicious. Ik begon klein, ik weet eigenlijk niet eens meer via welke site het was maar ik begon met een blog genaamd Beauty Bible. Hier plaatste ik af en toe eens dingen die met beauty te maken hadden. Na een tijdje stopte ik hier weer mee. Ik wist niet precies wat ik wilde doen en waar ik over wilde schrijven. Toen brak een periode aan waarin ik werkloos was en in die maanden begon ik met LipstickLicious. Ik wist precies waar ik over wilde schrijven: Beauty, make-up, eten, dingen die mij blij maken en die ik leuk vind om over te schrijven. Het kon me niets interesseren of iemand die dingen las of op reageerde. Het ging erom dat ik mijn creativiteit kwijt kon in de dingen die ik schreef. Foto's van producten maakte ik lekker ouderwets met mijn mobiele telefoon. 


 Aaaaargh wat een vre-se-lijke foto! 



Ik kreeg steeds meer plezier in het schrijven en me verdiepen in bepaalde producten. Ook foto's maken ging steeds wat beter. Toen ik in de gaten kreeg dat mensen me gingen volgen en reacties achterlieten op artikelen wist ik dat ik het nog professioneler aan wilde pakken. Vooral op foto gebied. Foto's gemaakt met een telefoon is in het begin prima maar toen ik wat langer bezig was besloot ik een spiegelreflexcamera aan te schaffen. En zo kwam mijn Canon er. Vlak daarna kocht ik een statief want ik wilde graag proberen om video's te maken. Hoe vreemd ik het ook vond in het begin, ik kreeg er steeds meer plezier in en helemaal toen ik zag dat mensen ook echt daadwerkelijk gingen kijken! Ik kreeg hier een enorme kick van en wil me sinds dat moment alleen maar verbeteren. Daarom ben ik ook erg kritisch en denk ik overal 2 of 3x over na. Ik schrijf alleen dingen die me echt interesseren en daar sta ik ook 100% achter. 

Wat ik met dit artikel eigenlijk wil zeggen is: dank jullie wel! Dankzij jullie heb ik extra motivatie gekregen en ik vind het te gek om te zien dat jullie mijn stukjes echt lezen en mijn video's bekijken. Jullie zijn echt awesome en dat besef ik me iedere dag des te meer. Ik hoop dat jullie me blijven volgen en blijven reageren op dingen die ik plaats. Hebben jullie tips, advies of suggesties voor video's? Deel ze gerust bij de comments of stuur me een mailtje op: lipsticklicious@outlook.com




Super dank je wel allemaal!

Heel veel liefs,
Anoeska.




12 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!