zondag 27 april 2014

My Weekly Update april #4

Na er een paar dagen tussenuit te zijn geweest begint het 'normale' leven weer. Maar eerst .. foto's!


We waren één dag onderweg met de auto en kregen meteen al een boete. We stonden blijkbaar op een parkeerplek waar je niet mocht staan. Daaag $144,00. Belachelijk hoe hoog de boetes hier zijn.


Het was lekker weer dus de zonnebril ging weer op.


We maakten een wandeling op een heel mooi eilandje waar je een prachtig uitzicht had op de zee. Dat vroeg om een selfie.Heel cheesy een zand tekening maken. 


Vriendje op de rotsen. 


Bootjes!


We hebben heel veel gereden, en we kwamen op een hele lange weg een Chocolate Mill tegen waar de lekkerste bonbons en chocolade word gemaakt. 


Door een glazen ruit zag je hoe de chocolade werd gemaakt, heel gaaf!


Ik denk dat ik in de twee weken dat mijn vriend z'n oma en moeder hier zijn geweest 20 kilo ben aangekomen van al het gebak dat we hebben gegeten. En ik denk dat deze goddelijke Ferrero Rocher Cheesecake (ja je leest het goed!) daar z'n steentje wel aan bij heeft gedragen. 


Ik heb in deze dagen zoveel kangoeroes gezien! We maakten een wandeling door een National Park en daar zijn die beesten zo tam dat je er heel dichtbij kan komen. Mount Piccaninny beklimmen!


Een mini watervalletje, door de droogte die Australië de afgelopen periode heeft gehad staan alle watervallen zo goed als droog.Uitzicht vanaf de berg Piccaninny. 


Morning selfie.


Oma en moeder van mijn vriend afzetten op het vliegveld. Zij vlogen door naar Perth waar ze nog een weekje vakantie gaan vieren bij familie.Wij gaan daar over een paar weekjes heen, yeah!


Met de Skybus terug naar het centrum van Melbourne.


Eenmaal thuis begonnen we gelijk aan de bonbons die we bij de Chocolate Mill hadden gekocht.


En ze waren heerlijk!


Mijn vriend kwam met een oplossing om gratis boeken en films op mijn Ipad te krijgen. Ik ben hem eeuwig dankbaar want nu hoef ik me voorlopig niet meer te vervelen.

En dat was het weer voor deze week. Ik heb enorm genoten de dagen dat we weg waren en wilde zelfs niet meer terug naar ons huis hier. Nu we weer twee dagen terug zijn vind ik dit ook wel weer prima maar kan niet wachten tot we zelf naar Perth vliegen om vakantie te vieren. Hopelijk hebben jullie allemaal een leuke eerste Koningsdag gehad. Vond het heel jammer dat ik dit niet mee heb kunnen vieren maar ach, volgend jaar maar weer.

Geniet van je zondag!
XO
1 opmerking:

  1. Leuk om te lezen en die chocola ziet er lekker uit haha.

    Ik volg je nu via bloglovin! Hihi.

    Liefs,
    Britt

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!