vrijdag 11 april 2014

Too Faced Shadow Insurance

Einde-lijk heb ik 'm dan ook in mijn bezit: de Too Faced Shadow Insurance. Het schijnt een van de beste oogschaduw basissen te zijn die er is. Dat is nogal wat en daarom wilde ik dit zelf testen. Let's do it!


Toen ik even kort met de verkoper stond te praten vertelde hij me dat dit het meest verkochte product van Too Faced is. Ik was al benieuwd maar toen ik dat hoorde kon ik gewoon niet anders dan hem meenemen. De oogschaduwbasis zit in een mooi lichtgroen, fris doosje.


De ingrediënten staan op de zijkant van het doosje.


Ook op het doosje staat nog eens even vermeld hoe beroemd en gewild deze basis is. Ze zorgen ervoor dat je oog make-up 24 uur lang op zijn plek blijft zitten, het egaliseert je huid en maakt fijne lijntjes minder opvallend. Whoeeeeei, dat klinkt niet verkeerd!


Het doosje en ernaast het tubetje wat erin zit. Ik vind de verpakking echt prachtig en bovendien erg praktisch. Wat me ook opvalt is dat er volgens mij nog aardig veel inzit. Mijn ervaring met oogschaduwbasis is dat je er nooit heel veel van nodig hebt dus als het goed is kun je hier lang mee doen.
De opening van het tubetje is precies goed. Perfect om goed te kunnen doseren.


De crème voelt licht aan en heeft een lichtbruine kleur. Ik ben witte basis van de Hema gewend dus ik was even bang dat de kleur teveel zou opvallen.


 Uitsmeren ...


Maar Too Faced heeft het goed voor elkaar en de basis smelt samen met mijn huid en de kleur zie je niks meer van.


Natuurlijk heb ik de Shaduw Insurance ook getest met oogschaduw, hier heb ik geen foto's van omdat ik dat wat onzinnig vind. Maar ik kan je wel vertellen dat dit echt vanaf nu mijn favoriete product voor de ogen is. Nu snap ik waar iedereen zo gek is van deze basis. Hij zorgt er daadwerkelijk voor dat je oogschaduw goed blijft zitten, het egaliseert en accentueert fijne lijntjes niet maar werkt ze heel subtiel weg. Wat wil je nog meer?

Too Faced Shadow Insurance is te koop via Ebay.
3 opmerkingen:

  1. Leuk dat je ook dit bekende product hebt! Ik was wel erg benieuwd of hij niet 'gehyped' was. Ik denk dat ik hem zelf ook nog wel een keer aanschaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh ja ik ben echt op zoek naar een fijne oogschaduwbasis want mijn make-up zit aan het einde van de dag echt óveral haha ;) Deze klinkt in ieder geval perfect, thanks voor de tip! x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!