maandag 19 mei 2014

GARNIER PORE REFINING TONER

NOOOO, mijn Garnier Micellair Water is op. Helaas is 'ie hier in Australië nogal prijzig dus ging ik op zoek naar een goedkope tonic. Ik pakte de Garnier Pore Refining Toner uit het schap, een product wat ik al vaak heb zien staan maar nog nooit heb uitgeprobeerd. Dat werd hoog tijd!


Ik weet niet zeker of dit product ook in Nederland te koop is, al lijkt het me haast van wel. Deze tonic is speciaal ontwikkelt voor een vette/onzuivere huid. Ik heb een t-zone die altijd de neiging heeft te gaan glimmen en ook de rest van mijn huid is soms wat vettig of onzuiver. 


De tonic zorgt ervoor dat je poriën minder zichtbaar worden en de glim op je huid verdwijnt. De Garnier Pore Refining Toner bevat Moringa zaad van de Moringa bloem en heeft een anti-oxiderende en zuiverende werking. Precies wat een vette huid nodig heeft. 


De tonic gebruik je na je reiniging 's ochtends en 's avonds. Nadat ik mijn gezicht heb gereinigd met reinigingsmelk verdeel ik wat Garnier Pore Refining Toner over een wattenschijfje en haal dit over mijn gezicht. Het verwijdert restjes make-up en onzuiverheden. 


De ingrediënten lijst:
Aqua - Water.
Alcohol Denat - Alcohol.
Dipropylene Glycol - Een geur en kleurloos oplosmiddel.
Glycerin - Plantaardig of dierlijk vet/olie. 
Salicylate Acid - Zorgt ervoor dat de buitenste laag van je huid zachter wordt en dode huidcellen verwijdert.
Benzophenone - Beschermt je huid tegen de schadelijke invloed van de zon. 
Benzyl Alcohol - Alcohol. 
Benzyl Salicylate - Absorberend middel. 
Camellia Sinensis Leaf Extract - Het extract van een theeplant die afkomstig is uit Zuid-Azië. 
Citronellol - Wordt gebruikt als stof voor insectensprays.
Limonene - Vloeistof met een citrusachtige geur.
Linalool - Een naar rozenhout ruikende alcohol. 
Moringa Pterygosperma Seed Extract - Extract van de Moringa plant.
Hydrogenated Castor Oil - Plantaardige olie. 
Sodium Hydroxide - Soda
Zinc Gluconate - Zink-zout van gluconzuur.  
Fragrance - Parfum




Natuurlijk is deze tonic nooit zo goed als het Micellair Water aangezien je die voor zowel de reiniging als verfrissing erna kunt gebruiken. Maar voor nu is dit een prima alternatief. Ik merk wel dat het product een beetje prikt maar dat vind ik op zich niet verwonderlijk voor een tonic die onzuiverheden verwijderd. Vaak zijn dit soort producten dan toch iets heftiger. Gelukkig is de tinteling niet hinderlijk en vaagt deze snel weer weg. 

De Garnier Pore Refining Toner kostte $7,00, in Nederland is de vergelijkbare variant Garnier Skin Naturals Pure Tonic bij de drogist te koop en kost €7,95.

Wisten jullie trouwens dat LipstickLicious ook een Facebook pagina heeft? Ik zou het heel leuk vinden als jullie deze pagina zouden willen liken! Hier hier om naar de Facebook pagina te gaan. Dank jullie wel!


1 opmerking:

  1. FIjn dat dit een goede/tijdelijke vervanging voor je is. Het klinkt als een goed product!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!