zondag 18 mei 2014

MY WEEKLY UPDATE MEI #3

Wat een bagger week was dit haha. Ik heb bijna de hele week geen internet gehad en dus heb ik maar veel boeken gelezen. Ach ... 


Afgelopen weekend hebben we onze vlucht naar Perth geboekt. Eigenlijk stond onze retour vlucht naar Nederland al vast vanaf Melbourne maar omdat we nog graag naar Perth willen (daar woont ook familie van mijn vriend) leek het ons handiger om vanaf Perth terug naar Nederland te vliegen. Nu is dat altijd de vraag of dat mogelijk is maar gelukkig vliegt de vader van mijn vriend regelmatig met KLM dus was het geen probleem! 17 juni vliegen we naar Perth, yeah! Ook onze terugvlucht naar Nederland staat nu vast, op 10 juli komt ons avontuur ten einde en gaan we weer naar ons vertrouwde landje.


 Ik had weer zo'n zin om te bakken dus maakte ik een 'mud chocolate cake', goddelijk ...


 Tiramisu als toetje, altijd goed!


Ik ging deze week weer een dagje naar Melbourne en toen ik terug liep naar huis zag ik een supermooie oranje lucht door de zonsondergang. Je ziet het op deze foto niet goed maar in de verte zie je de stad Melbourne met alle hoge gebouwen, heel bijzonder vind ik dat.


 Wat gaat de tijd hard en nog steeds schrijf ik iedere dag trouw in mijn '5 year journal'. 


 Deze week hadden we zo veel Italiaans gegeten (pasta, pizza etc.) dat we het nu wel weer eens tijd vonden voor kip. In de supermarkt kun je een hele kip kopen, mega lekker!


Zaterdagochtend ontbeten we een keer buiten de deur bij een café hier in de buurt. Ik nam roerei op toast. Zo heerlijk om een keer ergens anders te ontbijten. We hebben er uiteindelijk bijna vijf uur zitten kletsen, love it. 

Helaas heb ik deze week niet heel veel foto's gemaakt omdat het simpelweg geen bijzondere week was. Hopelijk volgende week beter! Daarnaast gaan we door omstandigheden i.p.v. 13 juni al op maandag 9 juni hier weg. Ik vind het niet erg, hoe eerder hoe beter haha.


Hele fijne zondag iedereen!
Liefs,
Anoeska. 
13 opmerkingen:

 1. Wat een lekker eten hihi! ;)
  Lijkt me fijn om nu definitieve datums te weten. Geniet nog maar lekker van je tijd in Australië!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah Tiramisu<3 Je hebt er een nieuwe volger bij! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al dat eten, yummie! Vooral die chocoladecake en de tiramisu, hmmm! Dat 5 year journal heb ik ook, maar soms staan er toch wel vragen in waar ik echt geen antwoord op weet :D

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha dat heb ik soms ook wel hoor, maar dan schrijf ik gewoon: 'Geen idee' op. Ach je kunt niet overal een antwoord op hebben toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh god, die chocolade cake ziet er heerlijk uit <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oehh ziet er goed uit meid nog een fijne week x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Amazing week, dear!

  theprintedsea.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hmm dat eten ziet er goed uit! Dat leek me een leuk weekje zo te zien ;-)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Great post,love!You have an amazing blog.Following you now via GFC,hope you’ll do the same!
  xoxo Antonella!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!