vrijdag 16 mei 2014

MARC JACOB'S PINK HONEY

Marc Jacobs Honey, ik ben gek op dit luchtje. Zodra ik 'm zag wist ik dat ik deze moest hebben. En ik ben er nog iedere dag ontzettend blij mee en trots op. Maar Marc Jacobs maakt het nog even extra lastig voor alle Honey liefhebbers, hij creëerde namelijk een Limited Edition van Honey: Marc Jacobs Pink Honey. 

Weten jullie het nog? Het artikel waarin ik vol trots mijn nieuwe luchtje van Marc Jacobs liet zien: Honey. Ik kreeg geen genoeg van het fotograferen van dit pracht flesje met het bijtje op de dop. Nog steeds ben ik super blij dat ik deze heb gekocht en heb 'm zelfs meegenomen naar Australië. Hij is lekker zoet, fris, luchtig .. het ideale luchtje.


Maar zoals we gewend zijn van Marc Jacobs komt er ook van dit geurtje een Limited Edition, namelijk: Pink Honey. Ook dit flesje is weer zó schattig! Het flesje is lieflijk roze i.p.v. geel en ook de bijtjes die erbij horen zijn mooi roze gekleurd.

De geur is heerlijk zomers net als de originele Honey. Topnoten: Sappige mandarijn, fruitige punch, peer
Hartnoten: Perziknectar, kamperfoelie, oranjebloesem 
Basisnoten: Gouden vanille, honing, zachte houtsoortenPink Honey ruikt heerlijk fris en is daarom echt een zomer geurtje. Ik ben zo benieuwd en ga deze zeker ruiken als ik 'm hier in Melbourne tegen kom!


Pink Honey is vanaf half mei te koop bij de parfumerie. De 50ml zal €72,17 gaan kosten.

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!