zondag 25 mei 2014

MY WEEKLY UPDATE MEI #4

Deze week was een leuke week waarin ik weer veel foto's heb gemaakt! Kijk je mee? Nog steeds verliefd op mijn Candy Yum Yum lipstick van MAC. 


 Ontbijtje; Griekse yoghurt met cereal en twee geroosterde boterhammen met boter.


Dinsdag besloot ik lekker buiten de deur aan mijn blog te werken. Hier vlakbij zit een leuk café en daar bestelde ik een heerlijke cappuccino en cheesecake. Zo zou ik iedere dag wel aan mijn blog willen werken haha.


De cappuccino was op dus ik nam later in de middag nog een kopje English Breakfast thee. Ondertussen even andere blogs bij lezen. Ik ontdekte de Bloglovin App op mijn Ipad, super handig! Al heb ik het idee dat deze al een tijdje bestaat en ik er gewoon laat bij ben haha.


 Toen ik thuis kwam, kwam Elly even bij me knuffelen. Elly is een kitten die de twee jongens die hier in het huis wonen buiten in de bosjes hebben gevonden. 


 Omdat Elly binnen liep moest Tuby (de hond) buiten blijven, kijk dat jaloerse hoofd haha.


 Dinsdagavond aten we lekker pesto tortellini met steak.


 Ik ben begonnen in een nieuw boek, Het Rosie Project. Ben benieuwd, tot nu toe is 'ie al erg leuk!


Tuby komt af en toe onze kamer inlopen, hij zit het meeste van de dag helemaal alleen. Hij weigerde hier de kamer uit te gaan, haha. Haha, ik moest zo lachen om deze foto. Blijkbaar heeft mijn camera uit zichzelf een foto gemaakt en mijn gezicht een beetje uit elkaar getrokken. Oh well.


 Ik ben echt heel erg slecht in rekenen en heb er heel veel moeite mee. Binnenkort moet ik de toetsen doen voor mijn opleiding en daarvoor moet ik ook voor rekenen slagen. Ik ben dus weer helemaal onderaan begonnen. Oefenen, oefenen, oefenen.


 De hond zat weer buiten en de kat binnen. Blijf het zielig vinden voor de hond.


 Ik had mijn haar al drie dagen niet gewassen, ik probeer het altijd zo lang mogelijk uit te stellen, dus deed ik het in een knotje. Vind het altijd wel leuk staan!


Donderdag lag het internet er weer de hele dag uit (pff) dus liep ik naar het café verderop waar ik de laatste tijd wel vaker heen ga. Hier werkte ik aan mijn blog, op pen en papier dit keer! Ik vond het heerlijk om weer eens zo te schrijven. 


Boodschapjes doen! Zoals jullie donderdag al in dit artikel konden lezen ben ik helemaal gek op De Sims. Helaas heb ik de cd-roms niet bij me maar speel ik het wel op mijn Ipad. Yaay!


Vrijdag verwende ik mezelf met een lekker gebakken eitje op brood. 


Zaterdagochtend werden we laat wakker dus besloten we in de stad te ontbijten. Dat mislukte een beetje aangezien we pas 's middags aankwamen. Tegen die tijd hadden we zo'n trek en zijn we lekker bij de Mexicaan wezen eten. Meestal neem ik een burrito maar dit keer koos ik voor nacho's met guacamole, sour cream, beans en tomaten salsa. Goddelijk, dit zou ik elke dag wel willen eten!


 We liepen een winkel binnen waar ze allemaal kook spullen verkochten. Ik werd naar binnen getrokken omdat ik zag dat ze Kitchen Aids verkochten, maar liefst $700,00. Nog even sparen dus haha. Ze hadden we andere hele leuke dingen .. aah ik zou wel helemaal los willen gaan in zo'n winkel.


Voordat we de tram naar huis namen, besloten we nog een ijsje te nemen. Ik had drie smaken; classic chocolate, lemon en Hazelnut Rocher (hazelnoot ijs met stukjes Ferrero Rocher erdoor). Oh my .. heeeeerlijk.


Dit keer waren het wat meer foto's gelukkig haha! We gaan nu echt langzamerhand aftellen hier, ik vind het heel spannend en heb zin om aan het volgende deel van onze reis te beginnen!

Hoe gaat het met jullie?
XO

4 opmerkingen:

 1. Superleuke foto's! Wat heb je een schattige hond, en hij kan lachen, zo cute :-) Maar de kat en de honden kunnen het niet zo goed met elkaar vinden dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel! Nou de hond is pas 7 maanden oud dus hij is nog heel erg speels. De kitten is nog erg klein dus als we niet oppassen loopt 'ie over de kat heen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's!
  Die lipstick staat je echt enorm goed.
  Alvast veel succes met je toetsen en nog een fijn weekend! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een lieve hond. Inderdaad een prachtige lipstick van MAC en volgens mij bestond Bloglovin al wel eventjes op de iPad haha.. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!