vrijdag 30 mei 2014

ZOMER MUSTHAVES

Het is nogal grappig voor mij om hierover te schrijven aangezien het hier in Australië bijna winter is. De regen komt hier iedere dag met bakken uit de hemel en het wordt ook steeds kouder. In Nederland gaan we langzaamaan richting de zomer. lekker met je blote benen in de zon, terrasjes pakken, het kan binnenkort weer! Ik laat je een paar musthaves zien die van de zomer niet mogen ontbreken!



Mijn nep Ray Ban zonnebril met gekleurde glazen die ik graag draag.


Je meest stoere/fancy zonnebril
Zelf ben ik helemaal gek van Ray Ban zonnebrillen. Vroeger vond ik zo'n 'pilotenbril' me niet zo leuk staan. Een paar jaar terug heb ik de gok toch een keer gewaagd en sindsdien kan ik niet meer zonder! Nu speel ik wel een beetje vals want ik heb twee neppe Ray Ban zonnebrillen, haha.



Biodermal zonnemousse

Zonnebrand
Voor de hand liggend maar heel erg belangrijk! Eerlijk gezegd heb ik er zelf best wel moeite mee om me elk uur (als de zon fel schijnt) in te smeren. Gelukkig verbrand ik niet zo snel maar toch .. Ik ben zelf gek van Biodermal Zonbescherming en dan de mousse variant. Helaas is die wat aan de dure kant, daarom gebruik ik ook graag de Kruidvat Notenmelk. Deze ruikt heerlijk en doet z'n werk goed. Voor mijn gezicht koop ik altijd een klein tubetje zonbescherming van Etos eigen merk. Die zijn ook handig om mee te nemen!



Marc Jacobs Daisy, een heerlijke bloemige geur.

Zomers luchtje
Een heerlijke zomerse geur mag niet missen. Frisse, bloemige, fruitige geuren zijn allemaal goed. Een paar voorbeeldjes van geurtjes die ik voor de zomer erg lekker vind

Chanel Change
Marc Jacobs Daisy
Jill Sanders Sun
Marc Jacobs Honey
See by Chloé 


Zomerse look van loavies.com


Zomer outfit
Alle felle kleurtjes, korte broeken, maxi dresses, rokjes e.d. kunnen weer uit de kast getrokken worden! Heb je nog totaal geen idee wat je moet dragen deze zomer? Kijk dan eens op sites als loavies.com en modemusthaves.com Ik haal hier eigenlijk altijd wel wat inspiratie vandaan. Er staan vaak complete looks op, super handig! Vergeet niet de nodige sieraden te dragen. Felle armbandjes, statement kettingen, oversized oorbellen en kleinere kettingen zijn helemaal summer 2014!





Cocktail
Als je heerlijk op je ligbed in de tuin bent geïnstalleerd, je zomerse outfit aan hebt en je goed hebt ingesmeerd is het tijd voor een lekker drankje. 

Coco Carnival
Kokos schreeuwt zomer, dus waarom geen cocktail waar kokos in zit? Hieronder vind je het recept:


Wat heb je nodig?
Cachaca (witte rum, 1 deel)
Kokosmelk (1 deel)
Een halve banaan
Ander tropisch fruit (denk aan mango, ananas, of meloen)

1 deel staat voor 30ml

Hoe maak je deze cocktail?
Om deze cocktail te maken heb je een blender nodig. Doe wat vergruisde ijsblokjes samen met de in stukken gesneden banaan (bewaar wat stukjes om later als garnering te gebruiken), wat verse mango, kokosmelk en de rum in de blender. Zet deze een minuutje aan, zodat het een soort milkshake wordt. Gebruik een breed glas, schenk de cocktail hierin en garneer het glas met een schijfje banaan. Ready to drink!





Bikini
Ieder jaar begint de chaos naar het zoeken van een leuke bikini weer opnieuw. Ook ik heb er ieder jaar weer moeite mee en dan vooral met het bikini broekje. Op de een of andere manier zitten ze nooit zoals ik wil. Als ik eenmaal een leuke bikini heb gevonden die goed past koop ik er vaak meteen twee of drie in verschillende kleuren. Vaak kijk ik een maand van tevoren al op internet om te zien wat de trends voor die zomer zijn. Online kopen doe ik niet vaak omdat het met de maten toch wat moeilijk is.



de perfecte look voor de zomer, niet té opgemaakt.

Zomer proof make-up
Natuurlijk dragen we 's zomers ook gewoon make-up maar ik draag wel minder dan anders. Vaak sla ik de oogschaduw over en breng ik alleen wat waterproof mascara en eyeliner aan. Verder gebruik ik graag CC of BB Creams. Vooral de BB Cream van Garnier met SPF erin is heel fijn. Dit poeder ik af en klaar is kees! Als het echt heel warm is gebruik ik nog wat waterspray (fixing spray) om te verkoelen en het poederige effect te verdoezelen. 



bron: beautydelicious.nl

Haar bescherming
Straling van de zon, chloor van het zwembad, zout van de zee ... er zijn een hoop dingen die je haar kunnen beschadigen in de zomer. Dat vraagt om bescherming! Tegenwoordig zijn er verschillende goede sprays en maskers te koop om je haar tegen deze invloeden te beschermen en om het haar extra te hydrateren en verzorgen. Kruidvat, L'Oreal en Biosilk zijn een paar voorbeelden.





Zomerse playlist
Zoek de vrolijkste en leukste muziek op en ga los! Ik voel me meteen happy als ik zomerse muziek hoor. Een paar voorbeelden waar ik een heerlijk zomers gevoel van krijg. 


Calvin Harris - Summer 



Pitbull ft. Ne-Yo - Give Me Everything Tonight
Dit nummer hoorde ik veel op vakantie in Turkije met mijn vriend, volgens mij alweer drie jaar geleden. 



Shakira - Waka Waka 
Aaaaah, dit nummer. Doet me denken aan het WK een paar jaar terug, blijft een leuk en vrolijk zomer nummer!



Jason Derulo - Trumpets 
Dit nummer hoorde ik veel toen we net in Australië aankwamen. We luisterde hem veel in de auto terwijl we door de meest prachtige landschappen reden. Als ik dit nummer hoor denk ik meteen weer daaraan. 



The Vamps - Can We Dance
Ook zo'n nummer wat we hier in Australië veel horen. Ik vind het een leuk nummer!


Kun je al deze musthaves van je lijstje afstrepen? Dan ben jij klaar voor de zomer! Laat die zon en warmte maar komen!

Wat is voor jou een absolute zomer musthave?




3 opmerkingen:

  1. Leuke musthaves! Ik kan me er helemaal in vinden :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een heerlijke zomerse geur maakt je look echt af! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke musthaves! Als ik ze zou moeten kiezen zullen het bijna allemaal dezelfde musthaves zijn;)

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!