woensdag 25 juni 2014

COHUNU KOALA PARK

Afgelopen zondag was het heerlijk weer hier in Perth en zijn we met de nicht van mijn vriend en haar twee kinderen naar het Cohunu Koala Park geweest. We hebben tijdens onze reis nog geen een koala in het wild gespot dus vonden we het tijd om ze maar eens op te zoeken. Het hoogtepunt was dat ik zo'n lief, klein, fuzzy beertje mocht vasthouden!Het park heet dan wel 'Koala Park' maar ze hebben er allerlei verschillende soorten Australische dieren. Kijk je mee naar de foto's?
Met een treintje kun je door het park rijden.
<3


Dingo's, dit zijn een van de meest gevaarlijke roofdieren in Australië.
Kangoeroe chillend op een bankje. 
Bambi vond mijn tas erg lekker.
Oké, mocht het op de foto's nog niet duidelijk zijn: kangoeroes zijn lui. Negen van de tien keer zie je ze languit op de grond in de zon liggen.
Koekoek!


En nu, het hoogtepunt van alles ....


.....


KOALA! <3
Dit is echt van de meest schattige dingen die ik ooit heb meegemaakt. Deze koala was zo rustig en lief en viel bijna in slaap bij me. Wat ik in mijn handen heb zijn blaadjes zodat, mocht de koala zich vervelen of honger hebben, 'ie altijd wat kan eten.
Cuteness.
Helaas moest ik ook weer afscheid nemen van mijn vriendje.


Wat was dit een bijzondere ervaring. Ik ben ontzettend blij dat ik dit heb kunnen doen. Klinkt gek, je houd een dier vast .. dus? Hij was zo lief en vooral zacht. Zijn vacht leek haast wel nep zo zacht als het was. Koala's komen in Perth niet in het wild voor en zijn, waar ze wel in het wild leven, heel moeilijk te spotten. Nog meer reden dus waarom ik dit geweldig vond. 

Bedankt voor het kijken & lezen!
3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!