donderdag 5 juni 2014

ESSENCE WAVE GODDESS SUMMER COLLECTION

De zomer staat weer voor de deur dus laat die beachbabe maar in je naar boven komen! Essence helpt je hierbij door weer een toffe LE collectie die in juli en augustus te koop zullen zijn. Kijk je mee naar de producten?


Soft Touch eyeshadow
Prijs: €2,39
Als eerste deze super zachte, crème oogschaduws. Ze zijn longlasting wat voor in de zomer natuurlijk perfect is. We hebben geen zin om om de vijf minuten te checken of onze oogschaduw er nog zit. Een leuk extratje: de oogschaduws hebben een gelbasis wat voor een verkoelend effect zorgt. 

Verkrijgbaar in vier kleuren:
- 01 Have a break 
- 02 Crush on blue
- 03 Stand up and paddle!
- 04 Life is better when you surf


Highlighter powder
Prijs: €2,99
Kijk deze prachtige highlighter. Het printje erin is vrolijk en speels. Deze poeder bevat lichtreflecterende pigmenten en abrikooskleurige glitterdeeltjes die je gezicht een mooie en natuurlijke glans geven.


2in1 eyeliner
Prijs: €2,99
Om je zomerse ooglook helemaal af te maken heeft Essence een bijpassende eyeliner. De eyeliner heeft twee kanten, om een dun lijntje of een dik lijntje te maken. 

Verkrijgbaar in drie kleuren:
- 01 Life is better when you surf
- 02 Have a break, or two
- 03 Stand up and paddle!


Blush tint
Prijs: €2,59
Blushes zijn onmisbaar in de zomer, alleen niet zo handig als je het water inspringt en je blush er net zo hard weer af gaat. Speciaal daarvoor heeft Essence deze extra langhoudende, getinte blush.


Tinted lipbalm
Prijs: €2,39
De lippen mogen niet vergeten worden. Deze Tinted lipbalm zorgt voor een mooie, subtiele kleur en zorgt er tegelijkertijd voor dat je lippen worden verzorgd.

Verkrijgbaar in twee kleuren:
- 01 Loose your heart on the board
- 02 Life is better when you surf


Nail polish
Prijs: €1,89
Nagellak! Yes, zeker voor de zomer zijn felle kleurtjes meer dan welkom. Een leuk detail aan deze lakjes is dat ze allemaal een bijpassende ring met leuk opschrift hebben.

Verkrijgbaar in vier kleuren:
- 01 Loose your heart on the board
- 02 Wave down the lime
- 03 Have a break
- 04 Crush on blue


Beach hair waves spray
Prijs: €3,59
Beachy hair! Wie wil het niet? Ben je niet van plan de zee in te gaan maar wil je toch krullend en golvend haar? Geen probleem. In deze spray zit zeezout waarmee je volume creëert en ervoor zorgt dat je haar een krullende structuur krijgt. 


Body tattoos
Prijs: €1,99
Versier je lichaam deze zomer met leuke lichaamsstickers! De tattoos zijn weer weg te halen met water en zeep. 


Zonnebril hoes
Prijs: €3,39
Je zonnebril kwijtraken deze zomer? No way! Daarom bedacht Essence deze zonnebril hoesjes. Verkrijgbaar in twee verschillende designs en te koop in oranje of blauw.


Hoe kun je geen zin krijgen in de zomer na het zien van deze vrolijke producten? Ik vind alle items erg leuk, behalve de tattoos die vind ik toch wat minder. Verder ziet alles er heel erg leuk uit en kom je met Essence zeker goed de zomer door!

Wat vinden jullie van de Essence Wave Goddess Summer Collectie?
3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!