vrijdag 6 juni 2014

LOAVIES

Webshoppen is hot! Het is makkelijk, leuk en snel. Enige nadeel is dat je, voordat je het in de gaten hebt, een winkelmandje hebt met een waarde van 300 euro maar ach. Sinds kort heb ik de webshop Loavies ontdekt waar ze zulke leuke dingen hebben dat je er elke dag wel iets wilt shoppen.


Ik ontdekte Loavies bij andere bloggers en op Instagram. De site sprak me direct aan maar de kleding nog meer. Ik ben geen expert als het om mode gaat dus daarom is deze webshop voor mij echt heel handig. Vaak staan er complete outfits op waar je weer veel inspiratie vandaan haalt, wat ik soms heel goed kan gebruiken.


Een voorbeeld van een complete look, ik vind de kleuren die Loavies gebruikt altijd zo mooi. Pastelkleurtjes, soms felle kleuren. Bovendien maken ze het altijd allemaal helemaal af met de perfecte sieraden. 
Ook ik heb me de laatst overgegeven aan deze webshop en een bestelling geplaatst. Onder andere bestelde ik dit shirt en deze ketting. Hoe leuk is dit voor de zomer? Ik moet echt gaan leren om meer kleur te dragen. Mijn kledingkast is nogal grijs, grauwig en zwart. Daar moet, zeker met de zomer, wat kleur in gaan komen. Loavies helpt me daarbij! Iedere keer staan er wel weer combinaties op de webshop waar ik ontzettend vrolijk en geïnspireerd van raak.


Leuk detail: als je een bestelling plaatst bij Loavies krijg je, zodra de bestelling wordt ingepakt, een foto doorgestuurd van jou kleding! Hoe tof?
I love de sieraden van Loavies.


Ik heb de bestelling geplaatst hier in Melbourne en ik kan niet wachten tot ik thuis ben en alles kan dragen. Wel ben ik heel benieuwd hoe alles past, met maten vind ik het altijd lastig. Op de webshop van Loavies staat altijd wel bij elk item goed aangegeven hoe iets past. We zullen zien!

Ken jij Loavies.com al?
3 opmerkingen:

  1. ze hebben echt zoveel leuke producten het liefst zou ik die hele winkel leegkopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er ook al eens iets besteld! Vind het zoooo een leuke webshop <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik moet bekennen dat ik nog NOOIT kleding online heb besteld.. Ik denk dat als ik daar eenmaal aan begin dat het hek van de dam is ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!