zaterdag 7 juni 2014

MANNEN PROGRAMMA'S DIE IK LEUK VIND

Mannen en vrouwen hebben zo allebei hun eigen tv programma's die ze leuk vinden. Logisch ook. Toch heeft mijn vriend een aantal programma's/series waar ik ook helemaal voor ga zitten zo leuk vind ik ze. Vandaag laat ik je zien welke dit zijn!


Voetbal International
Ok√©, moet ik me hiervoor schamen? Nee eigenlijk niet. Tot mijn verbazing kijken best veel vrouwen naar dit programma. Het gaat natuurlijk over voetbal maar het wordt op een luchtige, grappige en leuke manier gebracht waardoor ik het toch grappig vind om naar te kijken samen met mijn vriend. 


Business Class
Oef, weer zo'n programma wat best wel heel erg mannelijk is maar ik toch af en toe eens naar kijk. Mijn vader keek die altijd toen ik nog thuis woonde en ik vind het een heel interessant programma waar ik best wel wat van heb geleerd. Ook wel eens leuk! Nu ik op mezelf woon zette ik het af en toe nog weleens op, blijft leuk!


Breaking Bad
Toen ik meer over deze serie las op internet en dit met mijn vriend deelde wilde hij deze serie heel graag zien. Vanaf de eerste aflevering vond ik het heel spannend maar ook een beetje eng, nog meer mensen die dat hebben die deze serie kijken? Ik vind het, naarmate we meer naar het einde van de serie gaan, toch wel een heftige serie en daarom dat ik hem ook wel iets meer voor mannen geschikt vind. Komt misschien door het geweld wat er soms in voorkomt. Of is het misschien zo dat ik me aanstel en gewoon een watje ben? Anyway, ook best wel een mannen serie die ik toch stiekem wel gaaf vind om te kijken. (en natuurlijk voor die leuke Aaron Paul, yumyum!) 

Hebben jullie weleens programma's die niet perse voor vrouwen bedoeld zijn maar die je wel leuk vind om te zien?
2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!