zondag 8 juni 2014

MY WEEKLY UPDATE JUNI #2

YAAAAAAAY! Vandaag is het al zover! We kunnen onverwachts een dagje eerder weg. Ik ben deze week druk bezig geweest met inpakken van de koffer van mijn vriend en mijzelf. Wat een heerlijk gevoel. Kijken jullie mee naar de laatste week hier in Melbourne?


Sinds kort heeft mijn moeder een nieuwe telefoon en ook Whatsapp. Heel leuk en ze stuurt dan ook regelmatig foto's van mijn lieve huisdieren op. Hier een foto van lieve Bella. Ze heeft helemaal haar plekje gevonden bij mijn ouders en daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor. Hier ligt ze op de vensterbank waar ze altijd ligt haha. Diva <3


Ik merk wel dat, naarmate het einde nadert (goh wat klinkt dat dramatisch) ik Bella en de konijnen steeds meer begin te missen. Zeker als ik dit soort foto's zie. Wel een vreemd idee dat ik ze over vijf weken weer kan zien!Was gedaan, alleen geen plek om het ergens op te hangen. Normaal hang ik het altijd op de waslijn buiten maar het regent de laatste paar dagen zo hard dat ik dat liever niet doe. Ik heb het dus maar overal in de kamer opgehangen haha. Beetje improvisatie is wel nodig zo nu en dan. 


Vorige week gingen mijn vriend en ik bij een Mexicaans restaurant in de stad eten. Daar namen we allebei nachos. Wat was dit lekker zeg! We wilden dit graag zelf ook maken dus maakten we een combinatie van chili con carna, daaroverheen nacho chips met geraspte kaas en sour cream. Niet echt geschikt voor als je aan de lijn bent maar lekker was het wel!Arme Tuby is afgelopen week gecastreerd en loopt nu al de hele week met zo'n kap om zijn hoofd. Dat voorkomt dat 'ie aan de hechtingen gaat likken. Zo zielig, hij heeft zelf niet door dat hij dat ding om heeft en loopt elke keer overal tegenaan haha. Ik had eindelijk weer eens een good hair day. Altijd fijn!


Woensdag ging ik voor de laatste keer Melbourne in. Ik ben even bij de Starbucks gaan zitten, heb nog even rondgelopen en ben daarna weer naar huis gegaan. Heel raar om te beseffen dat dit de laatste keer was en niet wetende of ik hier ooit nog terug kom. Donderdag ging ik eindelijk aan de slag om mijn koffer in te pakken. En inpakken betekend meteen: CHAOS. Toch vind ik het absoluut niet erg om te doen, ik vond het een heerlijk idee dat ik mijn spullen pak en hier straks weg ben. Ik zette Friends op de achtergrond aan en binnen een paar uur zat bijna alles erin. Hopelijk gaat het allemaal passen!


Mijn nieuwe favoriete snack. 


 Zaterdag zijn we de hele dag bezig geweest met het huis schoon te maken. Wat waren we kapot! Tussendoor namen we even een pauze met een lekker Australisch biertje.


Alles inpakken was lastiger dan gedacht. We hebben echt ontzettend veel zooi wat we mee moeten nemen en we moeten zelf met de tram en trein naar familie reizen dus dat wordt nog wat.

Dat was de laatste Weekly Update vanuit het huis hier in Melbourne. Ik kan niet wachten tot we bij familie zijn en we weer even lekker bij kunnen komen.

Hoe was jullie weekend?
XO

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!