woensdag 11 juni 2014

KORTINGSACTIE NIEUWE H.J. DE ROOY COLLECTIE VAN MARINGTON

H.J. De Rooy is al jarenlang een bekend merk in luxe en trendy lederwaren items. Marington verkoopt sinds kort deze unieke en prachtige collectie in hun webshop. Iedere tas heeft super mooie details en is van goede kwaliteit, zoals je van leer mag verwachten. Nu is leer altijd redelijk prijzig maar ik mag jullie 10% korting geven op het hele assortiment van H.J. De Rooy!



Ik ga je gelijk een aantal tassen laten zien die direct mijn aandacht trokken. Het viel me op hoe mooi, netjes maar toch ook speels de H.J. De Rooy collectie is. Deze taupe kleurige tas lijkt me een ideale tas omdat je er veel in kwijt kunt.
Deze Werktas bestellen? Klik hier


Hoe schattig is deze 'envelop'? Met uitgaan vind ik het nooit handig om een grote tas mee te nemen, in dit tasje kun je precies je portemonnee, mobiel en wat make-up spulletjes kwijt.
Deze Envelop bestellen? Klik hier


Deze clutch in 'Banana Yellow' vind ik zo gaaf! Hij heeft een wat ouderwets uiterlijk wat 'm nu juist zo uniek maakt. Je kunt deze clutch zonder of met schouder hengsel dragen. 
Deze Clutch bestellen? Klik hier. Nog meer geweldige clutches vind je hier: http://www.marington.nl/mode/tassen/clutches





Weer zo'n cutie. Het valt me op dat ik nogal wat kleine tasjes als favoriet heb haha. De kleur en het formaat van deze 'Framebag' spreken me heel erg aan.
Deze Framebag bestellen? Klik hier. 


Dit vind ik echt zo'n heerlijke tas om mee de stad in te gaan of boodschappen mee te doen. Er is genoeg ruimte om je geshopte spulletjes of boodschappen in te doen. 
Deze Schoudertas bestellen? Klik hier. 



 Wow, zo'n mooie kleur heb ik nog niet zoveel gezien bij een tas. Pretty!
Deze Schoudertas bestellen? Klik hier


Sinds de Middelbare School draag ik eigenlijk geen rugtassen meer. Toch kom je zo op straat nog regelmatig tegen en worden ze langzamerhand weer helemaal hip. Dit soort tassen vind ik dan heel stoer.


 Deze Rugzak bestellen? Klik hier




 Hier kan ik toch niet teveel over zeggen? Kijk wat een prachtige tas, die kleur!
Deze schoudertas bestellen? Klik hier


Als laatste deze schoudertas. Ook deze kun je met of zonder hengsel dragen.

Het valt me op aan deze collectie hoe divers de tassen zijn als het om kleur gaat. Van sobere, bruin/taupe tinten tot knalgroen en roze. Ik vind het leuk dat er zo met kleur gespeeld wordt. Bekijk de H.J. De Rooy collectie snel op http://www.marington.nl/merken/hj-de-rooy   

Zoals ik al zei mag ik jullie 10% korting geven op de gehele collectie. De korting mag onbeperkt gebruikt worden en is geldig t/m 15 juni. 

Kortingscode: sD57Bn92vW

Veel shopplezier!




2 opmerkingen:

  1. Dat tasje in banana yellow is inderdaad heel tof! Die kleur is inderdaad retro en daardoor heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke tasjes :-D

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!