vrijdag 13 juni 2014

VADERDAG 2014

Moederdag hebben we gehad, nu is het tijd voor de papa's! Want vergeet niet dat jou vader soms ook wel even iets leuks heeft verdiend. Een dagje relaxen, verzorgd worden, cadeautjes krijgen. Mijn vader doet zo ontzettend veel voor me, ik kan bijna niet geloven dat hij dat allemaal voor me wil doen. Thuis vieren wij Vaderdag nooit 'officieel' maar toch kan ik het niet laten altijd iets te doen voor mijn vader. Voor degene die het niet weten, aanstaande zondag (15 juni) is het Vaderdag. Tijd om je vader eens even goed in het zonnetje te zetten! Mocht je nog geen inspiratie hebben dan geef ik je hier een paar tips!

Abonnement op een tijdschrift
Wat mijn vader altijd erg leuk vind is lezen. Ik geef hem voor zijn verjaardag vaak een boek en ik zat eraan te denken om hem op Vaderdag een abonnement te geven op Voetbal International. Het hoeft natuurlijk niet perse dit abonnement te zijn maar alles wat jou vader interessant/leuk vindt. Dinercheque
Geef je vader een dinercheque! Mijn vader vind 't altijd geweldig om lekker uit eten te gaan met mijn moeder dus ik doe hem daar altijd een groot plezier mee. Welke vader houd er nu niet van elektronica? Mijn vader in ieder geval wel. Bol.com heeft een hele hoop items speciaal voor Vaderdag afgeprijsd waaronder deze mooie Sony Cybershot camera. 
Te koop op bol.com 


Is jou vader een Breaking Bad fan? Laat 'm dan eens heerlijk badderen in Heisenberg's Bath Salt. Cooler dan dit wordt het niet toch?
Te koop bij MegagadgetsIs je vader niet zo badderaar? Een Breaking Bad mok voor op kantoor of gewoon voor thuis komt vast wel van pas!
Te koop bij Megagadgets
Doe jij aan Vaderdag, zo ja wat ga je voor jou vader kopen?
6 opmerkingen:

 1. Leuke ideetjes. Die mok van Breaking Bad zou hier zeker in de smaak vallen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne tips! Vind het altijd super moeilijk om een cadeau voor mijn vader te verzinnen, dus dit komt helemaal van pas ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handige idee├źn, ik vind het altijd zo lastig om iets voor Vaderdag te verzinnen. Mijn vader heeft dit jaar heel duidelijk aangegeven wat hij wil dus lekker makkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blijf het lastig vinden om iets leuks uit te zoeken.. Dankjewel voor de tips! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik geef meestal een goeie fles bubbels, daar is daddy altijd blij mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!