maandag 14 juli 2014

MY WEEKLY UPDATE JULI #2

We zijn weer in Nederland! Na een lange vlucht zijn we eindelijk weer thuis. Het was een fantastische reis en ik heb er ontzettend van genoten. Door alle drukte en het feit dat ik even moet bijkomen heb ik niet zo heel veel foto's gemaakt. Toch wil ik de foto's die ik heb gemaakt toch aan jullie laten zien! Hoe leuk is deze minion taart? 


 Cheesecakes!


 Ik wilde heel graag nog een keer cheesecake van The Cheesecake Shop proberen. 


 En het werd Strawberry Cheesecake, hij was heerlijk!


 Ook al zaten we in Australië, hier hebben ze ook Nederlandse producten haha.


Dinsdag gingen we met de nicht van mijn vriend en haar kinderen naar het Dinosaurus Museum in Perth. Gaaf om al die grote beesten te zien, heel indrukwekkend.


Woensdagavond checkten we in op Garuda Indonesia. We waren alleen een beetje bang omdat we nog geen boarding pas hadden maar dit werd op het vliegveld Perth goed geregeld voor ons.


Op het vliegveld!


We vlogen eerst naar Jakarta. Dit was een vlucht van ongeveer vier uur, goed te doen dus. Omdat we op Perth bij een Nederlandse meneer hadden ingecheckt kregen we pasjes om de lounge in te kunnen. We konden hier gratis eten en drinken pakken en even slapen. Dat was ook wel nodig, de vlucht van Jakarta naar Nederland was namelijk ruim vijftien uur. 


Eindelijk weer thuis! Mijn familie en vrienden stonden op me te wachten en wat was het geweldig om ze allemaal weer te zien. Mijn ouders hadden een super gave ballon voor me gekocht. Dit is toch ideaal thuis komen. Als ik eraan terug denk wordt ik weer stil en emotioneel ...


Hoe tof is deze Holland ballon?

Sorry dat het niet zoveel foto's zijn deze week. De jetlag komt nu pas aan en ben eigenlijk constant moe dus ik probeer zoveel mogelijk uit te rusten. De vlucht hiernaartoe ging goed en ik heb de langste vlucht de hele nacht geslapen. Ik ben heel erg blij weer thuis te zijn maar ik mis Australië ook wel en ik wil er absoluut weer een keer naar terug.

Heel erg bedankt iedereen die me is blijven volgen tijdens mijn reis Down Under!
Fijne week allemaal!

Liefs.
3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke week! Die taart ziet er heerlijk uit!
    Ik kan me voorstellen dat je Australië mist, lijkt me top daar!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!